Home » Justitie » Recidivist arestat după ce și-a violat mama

Recidivist arestat după ce și-a violat mama

Liviu Marian Oancea, un recidivist în vârstă de 37 ani, din comuna Stănilești, a fost reținut de către polițiști după ce și-a violat mama în vârstă de 72 de ani.

Miercuri dimineață, polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 72 ani, din localitatea Stănilești, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de viol. Autorul indicat a fost chiar fiul bătrânei.

Liviu Oancea, de 37 ani, din satul Stănilești, abia ieșit din închisoare în august, unde a stat pentru furturi și tâlhării, locuia în același imobil cu mama sa de 72 ani, din momentul în care s-a eliberat din Penitenciar. În noaptea de 18 spre 19 noiembrie, prin amenințări și acte de violență, bărbatul și-a obligat mama să întrețină raporturi sexuale cu el. După noaptea groznică în care însăși fiul ei a violat-o, a doua zi dimineață, femeia a plecat din locuință și a sesizat polițiștii cu privire la cele întâmplate. Polițiștii l-au identificat pe violator la domiciliu și l-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 ore. Ieri, l-au prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, respectiv Judecătoria Huși, cu propunere de arestare preventivă pentru viol. Instanța a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Pentru săvârșirea infracțiunii de viol, în situația în care victima este rudă cu autorul, Codul Penal prevede o pedeapsă cu închisoarea de la cinci la 12 ani. (Roxana NĂSTASĂ)

Liviu Marian Oancea, un recidivist în vârstă de 37 ani, din comuna Stănilești, a fost reținut de către polițiști după ce și-a violat mama în vârstă de 72 de ani. Miercuri dimineață, polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 72 ani, din localitatea Stănilești, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de viol. Autorul indicat a fost chiar fiul bătrânei. Liviu Oancea, de 37 ani, din satul Stănilești, abia ieșit din închisoare în august, unde a stat pentru furturi și tâlhării, locuia în același imobil cu mama sa de 72 ani, din momentul în care s-a…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Bârlădean de 15 ani, reținut pentru tâlhărie calificată

         Polițiștii au reținut un tânăr  în vârstă de ...

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă din casă trebuie să prezinte autorităților fie o declarație pe propria răspundere, fie o adeverință de la angajator

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă ...

Șeful MAI, Marcel Vela. a anunțat un set de nou de măsuri de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus

– Se suspendă temporar activitatea în cabinetele de medicină ...