Home » Justitie » Tupeu de criminali

Tupeu de criminali

Ionuț Năstase, Florin Năstase și Gabriel Caloianu, cei trei tineri care l-au ucis cu sânge rece pe Aurel Dinu, un tânăr de 21 de ani din Ivești, au cerut eliberarea condiționată. Magistrații din cadrul Tribunalului Vaslui le-au respins cererea.

Alexandru CROITORU

Scene de groază s-au petrecut la Ivești pe 30 iulie 2014, când trei tineri l-au ucis pe Aurel Dinu, un tânăr de 21 de ani din localitate, și au rănit alte două persoane. La scurt timp după acest tragic eveniment, cei trei au fost aduși în fața magistraților Tribunalului Vaslui, care au emis pe numele lor mandate de arestare pentru 30 de zile. Cei trei criminali au făcut, zilele trecute, cerere de eliberare condiționată. Ieri, magistrații au au respins cererea formulată de aceștia. Așadar, Ionuț Năstase, împreună cu Florin Năstase și Gabriel Caloianu rămân în continuare în arest. Ionuț, cel care a lovit cu coasa victimele, este acuzat de omor și tentativă de omor calificat, iar ceilalți doi sunt cercetați pentru omor.

În duminica fatidică, după ce s-au urmărit cu căruțele prin Ivești, cele două grupuri de tineri, atât agresorii cât și victimee acestora, s-au luat la bătaie cu bâte, coase și furci. Cel mai îneverșunat dintre toți s-a dovedit a fi Ionuț Năstase, de 24 de ani, care și-a lovit victimele cu coasa. Ceilalți doi, Florin Năstase, de 30 de ani și Gabriel Caloianu, de 27 de ani, l-au lovit pe Aurel Dinu, tânărul care a și decedat, după ce acesta era deja la pământ, într-o baltă de sânge. Celelalte două victime au scăpat cu viață, dar au fost grav rănite și transportate cu o ambulanță la Spitalul “Elena Beldiman” din Bârlad. Manole Dinu, una dintre victime, fratele celui decedat, avea zeci de tăieturi adânci în zona capului, iar ce-a de-a treia persoană, Marinela Huzună, avea o copasă străpunsă de lama coasei și două degete de la mâini tăiate.

Din cercetările efectuate în acest caz, a reieșit faptul că scandalul ar fi pornit de la o tânără care fusese căsătorită cu unul dintre agresori și, după ce s-a despărțit de acesta, femeia a început o relație cu Manole Dinu, fratele celui ucis. Cu câteva ore înainte de crimă, cele două grupuri s-au mai luat o dată la bătaie, într-un bar din localitate, dar au fost despărțiți de către localnici. La audieri, cei trei agresori nu au vrut să colaboreze cu anchetatorii.

Ionuț Năstase, Florin Năstase și Gabriel Caloianu, cei trei tineri care l-au ucis cu sânge rece pe Aurel Dinu, un tânăr de 21 de ani din Ivești, au cerut eliberarea condiționată. Magistrații din cadrul Tribunalului Vaslui le-au respins cererea. Alexandru CROITORU Scene de groază s-au petrecut la Ivești pe 30 iulie 2014, când trei tineri l-au ucis pe Aurel Dinu, un tânăr de 21 de ani din localitate, și au rănit alte două persoane. La scurt timp după acest tragic eveniment, cei trei au fost aduși în fața magistraților Tribunalului Vaslui, care au emis pe numele lor mandate de arestare…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. Wooaaaww 🙂 Sursa fotografiei? Cineva nu a dormit in noaptea aia…