Home » Administratie » Bârladul sub lupă – Orașul câinilor

Bârladul sub lupă – Orașul câinilor

Bârladul este pe zi ce trece tot mai aglomerat… de câini. Deși acțiunile hingherilor au dat rezultate în trecut și se micșorase numărul patrupedelor, în ultimul timp au apărut tot mai multe haite prin toate cartierele.

La fel s-a întâmplat și zilele trecute, când prin zona centrală a orașului căutau să se adăpostească de ploaie vreo șapte câini. Fiecare trecător care îi observa, tresărea și ocolea zona. Chiar dacă la orele amiezii aceștia nu sunt în număr foarte mare, pe seara sau dimineața, în mai multe zone ale orașului se adună o mulțime de câini, acest lucru reprezentând un real pericol pentru oameni. (R.C.)

Bârladul este pe zi ce trece tot mai aglomerat... de câini. Deși acțiunile hingherilor au dat rezultate în trecut și se micșorase numărul patrupedelor, în ultimul timp au apărut tot mai multe haite prin toate cartierele. La fel s-a întâmplat și zilele trecute, când prin zona centrală a orașului căutau să se adăpostească de ploaie vreo șapte câini. Fiecare trecător care îi observa, tresărea și ocolea zona. Chiar dacă la orele amiezii aceștia nu sunt în număr foarte mare, pe seara sau dimineața, în mai multe zone ale orașului se adună o mulțime de câini, acest lucru reprezentând un real…

Review Overview

About Mihai Vasile

One comment

  1. Parcul central de la teatru a devenit dupa inserare un adevarat pericol, haite de ciini te pot ataca in orice clipa iar latratul lor noaptea se aude ca la stina in plin centru.Ziua haitele de zeci de ciini se retrag printre blocurile din zona fostului ghetou.Primaria doarme linistita desi ziua vezi ciini in usa primariei.Asa primar ,asa oras.

x

Check Also

Vasluienii nu mai au bani pentru plata impozitelor locale. Primăriile sunt cu veniturile la cota de avarie

de Dănuț CIOBANU  Colectarea veniturilor la bugetele locale ale ...

Primăria Vaslui pregătește de urgență un spațiu pentru amplasarea unui aparat de testare pentru COVID-19

Direcția de Sănătate Publică Vaslui a solicitat Consiliului Local ...

Dispensar medical uman la standarde europene la Berezeni

Locuitorii comunei Berezeni vor beneficia de servicii medicale de ...