Home » Social » Copilul meu – Lui Ștefan îi plac mingile

Copilul meu – Lui Ștefan îi plac mingile

Ștefan are patru anișori și este pasionat de mingi. Puștiul este foarte încântat de ele și nu ține cont de culoare sau dimensiune. Pentru el important este ca mingea să sară.

Deocamdată, el spune tuturor că vrea să devină fotbalist, iar părinții îl susțin, deși ei cred că peste ceva timp își va mai schimba din planuri și va dori să facă altceva. Ștefan este sociabil și îi place să se afle în compania altor copii, din acest motiv, în fiecare dimineață se prezintă bucuros la grădiniță, unde îl întâlnește pe Biți, prietenul său de nădejde. Ca orice copil, Ștefan mai face și năzbâtii, care de cele mai multe ori îi distrează pe părinți, însă un singur aspect nu-l pot depăși: pictatul pereților. După numeroase încercări de a-l face pe copil să înțeleagă că nu este bine să măzgălească pereții, în final tatăl a fost cel care a renunțat. Anul acesta, nici nu a mai zugrăvit, păstrându-și speranța că într-un viitor apropiat, munca sa nu va mai fi în zadar iar Ștefan își va pune în aplicare imaginația pe hârtie. (R.C.)

Ștefan are patru anișori și este pasionat de mingi. Puștiul este foarte încântat de ele și nu ține cont de culoare sau dimensiune. Pentru el important este ca mingea să sară. Deocamdată, el spune tuturor că vrea să devină fotbalist, iar părinții îl susțin, deși ei cred că peste ceva timp își va mai schimba din planuri și va dori să facă altceva. Ștefan este sociabil și îi place să se afle în compania altor copii, din acest motiv, în fiecare dimineață se prezintă bucuros la grădiniță, unde îl întâlnește pe Biți, prietenul său de nădejde. Ca orice copil, Ștefan…

Review Overview

User Rating: 4.73 ( 2 votes)

About Mihai Vasile