Home » Sport » CS Viitorul Bârlad a punctat din nou în deplasarea de la Perieni

CS Viitorul Bârlad a punctat din nou în deplasarea de la Perieni

Cu 24 de puncte acumulate până acum, echipa bârlădeană se află în cărți pentru baraj. CS Viitorul Bârlad a învins în deplasare echipa Multim Perieni cu 4-2, într-un meci în care echipa bârlădeană a avut numeroase ocazii.

Prima repriză, terminată 1-0, a fost una mai mult de tatonare, golul marcat de căpitanul echipei, Valentin Menghea, venind după minutul 30.

Cea de-a doua parte a fost mult mai deschisă. jucându-se în cea mai mare parte pe cartea atacului, astfel că s-au marcat nu mai puțin de cinci goluri – trei pentru bârlădeni și două pentru cei din Perieni.

Pentru echipa bârlădeană au marcat: Valentin Menghea, Andrei Călin și Liviu Gabriel Țuțu. Menghea se află la al doilea meci consecutiv la care înscrie două goluri.

„A fost un meci foarte disputat, doar cu o singură echipă care a avut inițiativă”, ne-a declarat Florin Bularda, antrenorul echipei CS Viitorul Bârlad.

Pe lângă spectacolul oferit de jucători, a existat și o parte urâtă a jocului. În acest meci au fost oferite două cartonașe roșii, câte unul pentru fiecare echipă, astfel că meciul s-a jucat până la final cu doar nouă jucători de câmp pentru ambele tabere.

Odată cu acest meci, CS Viitorul Bârald a acumulat 24 de puncte dintr-un total posibil de 30, păstrându-și șansele intacte pentru a accede, începând de anul competițional viitor, în divizia a treia.

După această etapă, podiumul arată astfel: Juventus Fălciu – 28 puncte, Pajura Huși – 24 puncte și CS Viitorul Bârlad – 24 puncte, diferența făcându-se la golaveraj.

Următorul meci al bârlădenilor, ultimul al turului de campionat, va fi unul împotriva liderului Pajura Huși, meci cu o importanță deosebită, dat fiind că doar primele două echipe la finele campionatului pot să se bată la baraj pentru accederea în eșalonul competițional superior. (A.A.)

Cu 24 de puncte acumulate până acum, echipa bârlădeană se află în cărți pentru baraj. CS Viitorul Bârlad a învins în deplasare echipa Multim Perieni cu 4-2, într-un meci în care echipa bârlădeană a avut numeroase ocazii. Prima repriză, terminată 1-0, a fost una mai mult de tatonare, golul marcat de căpitanul echipei, Valentin Menghea, venind după minutul 30. Cea de-a doua parte a fost mult mai deschisă. jucându-se în cea mai mare parte pe cartea atacului, astfel că s-au marcat nu mai puțin de cinci goluri – trei pentru bârlădeni și două pentru cei din Perieni. Pentru echipa bârlădeană…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: