Home » Invatamant » Daruri de la copii pentru copii

Daruri de la copii pentru copii

Preșcolarii de la Grădinița nr. 2 Bârlad au donat fructe și legume copiilor mai puțin norocoși.

Mai mulți preșcolari de la Grădinița nr. 2 Bârlad, însoțiți de educatoarele lor, au donat, vineri, fructe și legume copiilor de la Complexul de servicii comunitare nr. 2 Bârlad și celor de la Grădinița nr. 23. Această activitate este prima acțiune de acest fel din acest an școlar din cadrul proiectului “O rază pentru fiecare” și a programului “Coșul Toamnei”, coordonat de profesorul Camelia Radu.

Acțiunea a avut un impact plăcut asupra copiilor și, cu ocazia asta, am socializat, am creat noi legături de amiciție și prietenie, ceea ce ne indică noi colaborări pe viitor”, ne-a declarat Filoteia Chirilă, educatoare.

Pentru luna viitoare Grădinița nr. 2 va pregăti un program de Crăciun inspirat din creațiile, obiceiurile și tradițiile poporului roman și vor fi prezentate copiilor din unitățile cu care are grădinița colaborează.

Activitățile susținute sunt parte a Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară (SNAC), program prin care se dorește o apropiere a unităților de învățământ cu școlile speciale sau centrele de plasament, dar și o creștere a incluziunii, integrării și interacțiunii sociale. (A.A.)

Preșcolarii de la Grădinița nr. 2 Bârlad au donat fructe și legume copiilor mai puțin norocoși. Mai mulți preșcolari de la Grădinița nr. 2 Bârlad, însoțiți de educatoarele lor, au donat, vineri, fructe și legume copiilor de la Complexul de servicii comunitare nr. 2 Bârlad și celor de la Grădinița nr. 23. Această activitate este prima acțiune de acest fel din acest an școlar din cadrul proiectului “O rază pentru fiecare” și a programului “Coșul Toamnei”, coordonat de profesorul Camelia Radu. “Acțiunea a avut un impact plăcut asupra copiilor și, cu ocazia asta, am socializat, am creat noi legături de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: