Home » Justitie » Ginerele lui Farmazon rămâne în arest

Ginerele lui Farmazon rămâne în arest

Vineri, magistrații Tribunalului Vaslui au respins din nou cererea de eliberare condiționată a lui Cornel Șelaru, ginerele lui Emil Savin.

Șelaru este cercetat, împreună cu socrul său (judecat în stare de libertate) pentru moartea unui cioban pe un imaș din afara localiății Blăgești. Pe 28 mai, ciobanul, de 42 de ani, din județul Galați, a fost găsit mort pe un câmp, după ce a fost călcat de un autoturism de teren ce aparținea omului de afaceri Emil Savin. Colegul decedatului a scăpat atunci cu viață, dar a fost transportat la spitalul din Bârlad cu multiple leziuni căpătate în urma unei agresiuni. Cei doi ciobani, angajați la o stână din zonă, erau cu oile la păscut când, la un moment dat, s-au trezit cu mașina lângă ei și Savin l-ar reproșat că pasc oile în grâul lui. Acesta din urmă s-ar fi dat jos din mașină și l-ar fi luat pe cioban la bătaie cu o bâtă de baseball. Colegul său a fost mai puțin norocos, fiind strivit sub roțile mașnii. Astfel, Cornel Șelaru este acum judecat în stare de arest pentru omor, iar Emil Savin este judecat în stare de libertate pentru loviri și alte violențe. (A.C.)

Vineri, magistrații Tribunalului Vaslui au respins din nou cererea de eliberare condiționată a lui Cornel Șelaru, ginerele lui Emil Savin. Șelaru este cercetat, împreună cu socrul său (judecat în stare de libertate) pentru moartea unui cioban pe un imaș din afara localiății Blăgești. Pe 28 mai, ciobanul, de 42 de ani, din județul Galați, a fost găsit mort pe un câmp, după ce a fost călcat de un autoturism de teren ce aparținea omului de afaceri Emil Savin. Colegul decedatului a scăpat atunci cu viață, dar a fost transportat la spitalul din Bârlad cu multiple leziuni căpătate în urma unei…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile