Home » Sport » Județul Vaslui, locul IV la table pentru nevăzători

Județul Vaslui, locul IV la table pentru nevăzători

Aurel Spinache a ocupat locul al IV-lea în cadrul în cadrul campionatului național de table pentru nevăzători, desfășurat în perioada 10-12 spinachenoiembrie 2014 la Botoșani. El a fost reprezentantul județului Vaslui la această competiție și este membru al filialei Județene a Asociației Nevăzătorilor din România filiala Vaslui.

Regulile după care s-a desfășurat campionatul au fost unele speciale. Astfel, s-au utilizat cutii de table adaptate pentru nevăzatori.

„Ca și șahul, jocul de table e accesibil nevăzătorilor și se poate juca de la egal la egal cu persoanele ce nu au o deficienta de vedere. Important în astfel de competiții e faptul că ele reprezintă si un binevenit prilej de socializare între nevăzători din întreaga țară”, se precizează într-un comunicat transmis de filiala vasluiană a Asociație Nevăzătorilor din România.

Participarea Filialei Vaslui la acest concurs a fost asigurată de Primăria Vaslui, ca parte a proiectului „Dezvoltarea sportivă, socializarea și integrearea socială a nevăzătorilor”.

La întrecere au fost prezenți participanți din 16 de filiale județene ale asociației din toata țara. (A.A.)

Aurel Spinache a ocupat locul al IV-lea în cadrul în cadrul campionatului național de table pentru nevăzători, desfășurat în perioada 10-12 noiembrie 2014 la Botoșani. El a fost reprezentantul județului Vaslui la această competiție și este membru al filialei Județene a Asociației Nevăzătorilor din România filiala Vaslui. Regulile după care s-a desfășurat campionatul au fost unele speciale. Astfel, s-au utilizat cutii de table adaptate pentru nevăzatori. „Ca și șahul, jocul de table e accesibil nevăzătorilor și se poate juca de la egal la egal cu persoanele ce nu au o deficienta de vedere. Important în astfel de competiții e faptul…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...