Home » Social » Vasluiul sub lupă – Nu contează contează parcarea! Deci se poartă!

Vasluiul sub lupă – Nu contează contează parcarea! Deci se poartă!

O regulă șoferească general valabilă e că într-o parcare în spic, tot timpul se va găsi un “profesionist” care s-o tragă lateral. Reciproca e valabilă!

O altă regulă spune că într-o parcare cu spații delimitate, tot timpul se va găsi un șofer care să ocupe două locuri. Nimeni n-ar fi crezut că reciproca e valabilă, dar se pare că un șofer a reușit performanța de parca două mașini pe același loc. Halal! Însă nu la parcări vroiam să facem referire cu această fotografie, ci la prima ninsoare din actuala iarnă, căzută vineri. Pe rețelele de socializare încă nu s-au topit fulgii. Deci se poartă! (A.S.)

O regulă șoferească general valabilă e că într-o parcare în spic, tot timpul se va găsi un “profesionist” care s-o tragă lateral. Reciproca e valabilă! O altă regulă spune că într-o parcare cu spații delimitate, tot timpul se va găsi un șofer care să ocupe două locuri. Nimeni n-ar fi crezut că reciproca e valabilă, dar se pare că un șofer a reușit performanța de parca două mașini pe același loc. Halal! Însă nu la parcări vroiam să facem referire cu această fotografie, ci la prima ninsoare din actuala iarnă, căzută vineri. Pe rețelele de socializare încă nu s-au topit…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Germania plătește cele mai multe alocații comunitare, pentru familiile din județul Vaslui

La data de 31 martie 2020, la Agenția Județeană ...

Colaps financiar. DGASPC Vaslui nu mai are bani pentru salarii pentru trimestrele III și IV din 2020

de Dănuț CIOBANU  Situația financiară de la Protecția Copilului ...

Vasluienii nu și-au încasat în luna martie drepturi sociale care se ridică la suma de 125.919 lei

În luna martie 2020, în conturile Agenției Județene de ...