Home » Social » Concursul de tir pentru jurnaliști s-a amânat

Concursul de tir pentru jurnaliști s-a amânat

Ediția din acest an Cupei presei la tir nu va avea loc. De obicei, ziariștii bârlădeni puteau participa la acest concurs pe 10 noiembrie, de Ziua Artileriei.

„Anul acesta nu s-a mai ținut competiția, pentru că există un ordin care prevede interzicerea tragerilor cu muniție reală pe timpul campaniei electorale. Noi ne-am conformat întocmai”, a declarat lt.col. Adeline Arghire, purtător de cuvânt al UM 01458 din Bârlad.

Dacă vremea ar fi fost favorabilă pentru desfășurarea Cupei la TIR, ziariștii ar fi participat și în acest an la provocare, pe care unii dintre ei au trecut-o cu brio la cele trei ediții anterioare. Cum pentru o bună desfășurare a concursului este nevoie de condiții speciale, competiția se amână pentru anul viitor, pe 23 aprilie, când se sărbătorește Ziua Forțelor Terestre. Organizatorii iau în serios și participarea ziariștilor din județ la următoarea ediție, pentru ca numărul participanților să fie mai mare, având în vedere că nu mulți gazetari din Bârlad s-au încumetat să participe la edițiile anterioare. (M.N.)

Ediția din acest an Cupei presei la tir nu va avea loc. De obicei, ziariștii bârlădeni puteau participa la acest concurs pe 10 noiembrie, de Ziua Artileriei. „Anul acesta nu s-a mai ținut competiția, pentru că există un ordin care prevede interzicerea tragerilor cu muniție reală pe timpul campaniei electorale. Noi ne-am conformat întocmai”, a declarat lt.col. Adeline Arghire, purtător de cuvânt al UM 01458 din Bârlad. Dacă vremea ar fi fost favorabilă pentru desfășurarea Cupei la TIR, ziariștii ar fi participat și în acest an la provocare, pe care unii dintre ei au trecut-o cu brio la cele trei…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: