Home » Justitie » Criminalul de la Huși rămâne în arest

Criminalul de la Huși rămâne în arest

Doi prieteni au ajuns să se omoare între ei din cauza unei glume făcute pe seama iubitei unuia dintre ei. De la pumni s-a ajuns la cuțit și acum unul e mort, iar celălalt în arestul poliției, reținut pentru omor cu circumstanțe atenuante. Ieri, Tribunalul Vaslui a respins cererea ucigașului de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu.

Alexandru CROITORU

Aurel Prodan, hușeanul care și-a înjunghiat un coleg de muncă din cauza unei glume făcute pe seama iubitei lui, a cerut ieri, magistraților Tribunalului Vaslui, înlocuirea măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu. Magistrații i-au respins cererea și au dispus începerea judecății acestuia începând cu 16 decembrie 2014.

În vara acestui an, Prodan a avut o atercație în timpul serviciului cu un coleg, Cristinel Marica, din cauză că acesta a făcut câteva glume pe seama iubite lui. Prodan i-a cerut lui Cristinel Marica să îi lase în pace prietena și chiar a devenit agresiv, numai că cei doi s-au linștit repede speriați de faptul că cineva i-ar fi putut vedea pe camerele de supraveghere și ar fi riscat amandoi să rămână fără serviciu. La sfârșitul programului de lucru, în jurul orei 15.30, Aurel Prodan s-a urcat într-o mașină alături de alți doi colegi. Împreună ar fi trebuit să meargă să execute o lucrare de construcție. Chiar când se pregăteau să plece, Cristinel Marica a venit la mașină, a deschis portiera în dreptului lui Prodan și a început să îl bată pe acesta cu pumnii și cu picioarele. Speriat, acesta a scos un briceag, la înțepat pe agresor și a ieșit din mașină. A urmat o urmărire în jurul mașinii între cei doi, fără ca cel lovit cu briceagul să-și dea seama de gravitatea rănii, mai ales că, așa cum au stabilit medicii legiști, lama briceaguuli a atins inima acestuia.

“După ce s-au urmărit în jurul mașinii, cei doi s-au liniștit, mai ales că victimei omorului începuse să i se facă rău. Celălalt a plecat acasă să se schimbe, pentru că era murdar de sânge și apoi a mers singur și s-a predat poliției”, a spus procurorul criminalist Alis Ruja.

Din păcate, Cristinel Marica a ajuns prea târziu la Spitalul Municipal Huși și cu toate eforturile medicilor a murit în scurt timp. Astfel, amiciția dintre cei doi s-a sfârșit în mod tragic, cu unul dintre ei decedat, iar celălalt arestat și cercetat acum pentru omor cu circumstanțe atenuante, fiind provocat de victima sa.

Doi prieteni au ajuns să se omoare între ei din cauza unei glume făcute pe seama iubitei unuia dintre ei. De la pumni s-a ajuns la cuțit și acum unul e mort, iar celălalt în arestul poliției, reținut pentru omor cu circumstanțe atenuante. Ieri, Tribunalul Vaslui a respins cererea ucigașului de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu. Alexandru CROITORU Aurel Prodan, hușeanul care și-a înjunghiat un coleg de muncă din cauza unei glume făcute pe seama iubitei lui, a cerut ieri, magistraților Tribunalului Vaslui, înlocuirea măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu. Magistrații i-au respins cererea și…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: