Home » Social » Miruna Diaconescu, premiată la Festivalul „Vasile Veselovski”

Miruna Diaconescu, premiată la Festivalul „Vasile Veselovski”

Miruna Diaconecu, elevă în clasa a IX-a la Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu” Bârlad, a câștigat, săptămâna trecută, premiul special la Festivalul Național de Muzică Ușoară „Vasile Veselovski” de la Pitești.

„A fost o concurență foarte mare, având în vedere că este primul meu festival de o asemenea importanță, dar m-am simțit bine și m-am distrat”, ne-a spus Miruna Diaconescu.

miruna-diaconescu-festival (2)Festivalul a avut două etape: o preselecția și finala. În seara marii finale, s-au întrecut pentru marele premiu, pe lângă bârlădeancă, Ion Moise Bădulescu, Octavian Broșteanu, Elena Chirvase, Teodor Manciulea, Iulian Selea, Diana Ștefănescu, Alexandru Tărâșeanu, Rodica Tudor și Ștefania Vorovenci.

Pentru acest concurs, Miruna Diaconescu s-a prezentat cu două piese din repertorul muzicii ușoare românești, ale căror interpretare originală aparțin Alionei Moon (O mie) și Angelei Similea (Tangoul), piesă compusă de Vasile Veselovki.

Festivalul a avut loc pe scena Teatrului Alexandru Davila și s-a bucurat de prezența a numeroși artiști români, atât în juriu cât și în cadrul recitalurilor, precum: Corina Chiriac, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Stela Enache, Horia Moculescu, Adrian Daminescu, Marius Bălan, Adina Sima și Orchestra Teatrului „Alexandru Davila” dirijată de Dan Dumitriu. (A.A.)

Miruna Diaconecu, elevă în clasa a IX-a la Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu” Bârlad, a câștigat, săptămâna trecută, premiul special la Festivalul Național de Muzică Ușoară „Vasile Veselovski” de la Pitești. „A fost o concurență foarte mare, având în vedere că este primul meu festival de o asemenea importanță, dar m-am simțit bine și m-am distrat”, ne-a spus Miruna Diaconescu. Festivalul a avut două etape: o preselecția și finala. În seara marii finale, s-au întrecut pentru marele premiu, pe lângă bârlădeancă, Ion Moise Bădulescu, Octavian Broșteanu, Elena Chirvase, Teodor Manciulea, Iulian Selea, Diana Ștefănescu, Alexandru Tărâșeanu, Rodica Tudor și Ștefania…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile