Home » Social » A pierdut la “păcănele” și a vrut să se arunce de pe sediul Finanțelor

A pierdut la “păcănele” și a vrut să se arunce de pe sediul Finanțelor

Ieri, în jurul orei 15, un bărbat a intrat în sediul Agenției Finanțelor Publice Vaslui, a urcat între etajele doi și trei, a deschis un geam și a început să amenințe că se va sinucide. Omul a jucat la “păcănele” și a pierdut o sumă de 100-150 de lei și s-a gândit că cei de la Fisc îi vor da banii înapoi.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=jNryNhsZQTc&w=560&h=315]

Imediat, la fața locului s-au deplasat forțele de ordine: polițiști și jandarmi, un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență și o ambulanță. Spectacolul grotesc a durat cam o oră, timp în care publicul amator de asemenea scene a asista la un adevărat spectacol de acrobație. Cel identificat de polițiști într-o primă fază ca fiind Marius, din Bălteni, făcea periodic tracțiuni, ținându-se cu mâinile de geamul de termopan al clădirii,. Uneori, din cauză că îi înghețau degetele, personajul se folosea de o singură mână. Aproape de ora 16, la fața locului s-a deplasat o echipă de nogociatori, apartent polițiști din cadrul Serviciului Criminalistică. Aceștia au urcat scările, iar povestea s-a terminat fără ca Marius să sufere leziuni. Ulterior, oamenii legii l-au urcat într-o mașină și l-au condus pe individ la sediul Poliției Municipiului Vaslui, pentru declarații. Pe lângă cei 100 de lei aruncați pe jocuri, omul mai riscă să “topească” contravaloarea unei amenzi, dar și o internare la Psihiatrie. (Bogdan RUSU)

Ieri, în jurul orei 15, un bărbat a intrat în sediul Agenției Finanțelor Publice Vaslui, a urcat între etajele doi și trei, a deschis un geam și a început să amenințe că se va sinucide. Omul a jucat la “păcănele” și a pierdut o sumă de 100-150 de lei și s-a gândit că cei de la Fisc îi vor da banii înapoi. [youtube http://www.youtube.com/watch?v=jNryNhsZQTc&w=560&h=315] Imediat, la fața locului s-au deplasat forțele de ordine: polițiști și jandarmi, un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență și o ambulanță. Spectacolul grotesc a durat cam o oră, timp în care publicul amator de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile