Home » Administratie » Cantina de Ajutor Social hrănește zilnic 250 de oameni

Cantina de Ajutor Social hrănește zilnic 250 de oameni

Cantina de Ajutor Social din municipiul Vaslui rămâne o soluție la problemele financiare pe care le au aproape 250 de locuitori. Unitatea asigură hrană caldă persoanelor care nu dețin resurse financiare suficiente, dar și celor care doresc să mănânce la preț redus.

Potrivit statutului, Cantina de Ajutor Social este o unitate publică de asistență socială, cu personalitate juridică. Serviciile cantinei se prestează gratuit pentru persoanele care nu au venituri, sau ale căror venituri sunt sub nivelul net lunar, pentru o persoană singurã, luat în calcul la stabilirea ajutorului social (142 lei/persoanã). Persoanele al cãror venit depășește 142 de lei/membru de familie beneficiază de serviciile cantinei de ajutor social cu plata unei contribuții de 30% din venitul pe persoană, fãră a depăși costul meselor servite. (Bogdan RUSU)

Cantina de Ajutor Social din municipiul Vaslui rămâne o soluție la problemele financiare pe care le au aproape 250 de locuitori. Unitatea asigură hrană caldă persoanelor care nu dețin resurse financiare suficiente, dar și celor care doresc să mănânce la preț redus. Potrivit statutului, Cantina de Ajutor Social este o unitate publică de asistență socială, cu personalitate juridică. Serviciile cantinei se prestează gratuit pentru persoanele care nu au venituri, sau ale căror venituri sunt sub nivelul net lunar, pentru o persoană singurã, luat în calcul la stabilirea ajutorului social (142 lei/persoanã). Persoanele al cãror venit depășește 142 de lei/membru de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile