Home » Social » Copilul meu – Smaranda este o mică artistă

Copilul meu – Smaranda este o mică artistă

Smaranda are trei ani și jumătate, îi place muzica și dansul și pare venită din povestirile lui Creangă. De fapt ea chiar are legătură cu zona din nordul Moldovei, bunicii din partea tatălui locuind în Bucovina.

De acolo are și costumul tradițional de bucovineancă, vechi de 30 de ani, pe care îl poartă cu mândrie și care a aparținut o parte tatălui (bundița) și o parte mătușii (cămașa), fota a făcut-o bunica, special pentru ea. Dragostea pentru muzică o moștenește de la părinți, aceștia profesând în domeniu. Deși tradiția ocupă un loc important în familia Rusu, modul de gândire al acestora este unul modern, astfel că micuța le spune pe nume părinților și îi vede mult ca pe niște prieteni. Cel mai mult ea este atașată de tati, construind împreună o legătură indestructibilă.

Smaranda este specială și din alt punct de vedere, pe lângă faptul că este neobișnuit de cuminte și nu are pretenții la mâncare, ea are o singură păpușă (n.r. cu care nu se joacă) și 60 de mașinuțe la care nu ar renunța nici cum. (R.C.)

Smaranda are trei ani și jumătate, îi place muzica și dansul și pare venită din povestirile lui Creangă. De fapt ea chiar are legătură cu zona din nordul Moldovei, bunicii din partea tatălui locuind în Bucovina. De acolo are și costumul tradițional de bucovineancă, vechi de 30 de ani, pe care îl poartă cu mândrie și care a aparținut o parte tatălui (bundița) și o parte mătușii (cămașa), fota a făcut-o bunica, special pentru ea. Dragostea pentru muzică o moștenește de la părinți, aceștia profesând în domeniu. Deși tradiția ocupă un loc important în familia Rusu, modul de gândire al…

Review Overview

User Rating: 4.57 ( 3 votes)

About Mihai Vasile