Home » Administratie » La mulți ani, România!

La mulți ani, România!

1 Decembrie nu este sărbătoarea fanfaronadei, a depunerilor de coroane și a discursurilor sforăitoare. E ziua în care oricare român trebuie să conștientizeze o dată în plus că nu doar atunci, în 1918, a fost nevoie de Unire. Fiecare zi, mai ales în ultimul sfert de secol, este o piatră de încercare pentru unitatea noastră. Nu putem schimba lucrurile în bine fără să fim uniți; nu putem răsturna sisteme corupte și nu avem cum să contracarăm încercările de manipulare fiind dezbinați și cumpărați cu firimituri. Avem nevoie să fim uniți, iar ziua de 1 Decembrie asta trebuie să ne reamintească.

La mulți ani, România! Îți dorim să te faci bine, să îți recapeți forța de a te scutura de cei care ți-au pus pe umeri povara neputinței, de cei care vor să te îngenuncheze, de cei care te sfârtecă fără rușine și te vând pe nimic. Îți dorim să ai puterea de a ține alături de tine toți oamenii buni, toleranți, înțelepți și integri, de a-ți reprimi acasă valorile alungate în toate zările pământului. Fă-te frumoasă, primenește-te, vindecă-te, ridică-te! Avem nevoie de tine!

Echipa Est News

1 Decembrie nu este sărbătoarea fanfaronadei, a depunerilor de coroane și a discursurilor sforăitoare. E ziua în care oricare român trebuie să conștientizeze o dată în plus că nu doar atunci, în 1918, a fost nevoie de Unire. Fiecare zi, mai ales în ultimul sfert de secol, este o piatră de încercare pentru unitatea noastră. Nu putem schimba lucrurile în bine fără să fim uniți; nu putem răsturna sisteme corupte și nu avem cum să contracarăm încercările de manipulare fiind dezbinați și cumpărați cu firimituri. Avem nevoie să fim uniți, iar ziua de 1 Decembrie asta trebuie să ne reamintească.…

Review Overview

About Dan Dobrovolschi

One comment

  1. La multi ani, romani! Sa dam cu ei de pamant! tara asta e a noastra, nu a clasei politice!

%d blogeri au apreciat: