Home » National » Vanghelie: Ponta să plece acasă. Am să fac toate demersurile până când va pleca din fruntea Guvernului

Vanghelie: Ponta să plece acasă. Am să fac toate demersurile până când va pleca din fruntea Guvernului

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, exclus joi din PSD, a susținut, într-o emisiune televizată, că „Victor Ponta trebuie să plece acasă” și că nu se va opri până nu face „un grup parlamentar” să schimbe actualul guvern.

Vanghelie a spus, într-o emisiune la Realitatea TV, că a fost sunat de mai mulți parlamentari, „din mai mult zone”, nu doar de la PSD.

„N-am să mă opresc până n-am să fac un grup parlamentar să schimb acest guvern incompetent. Victor Ponta trebuie să plece acasă. (…) Am să mă ocup și am să fac toate demersurile până când acest om va pleca și din fruntea Guvernului și din PSD”, a susținut el.

El a adăugat că în următoarea perioadă intenționează să facă „un plan de organizare” pe care să-l prezinte public.

Vanghelie a mai spus că are în vedere lansarea unui departament, „cu niște tineri pregătiți”, care să monitorizeze activitatea Guvernului. „Voi face o radiografie a ceea ce face acest guvern”, a menționat el.

„Sunt dispus să pun umărul, cu niște parlamentari din această țară, să formăm un guvern adevărat, care trebuie să schimbe regulile în această țară”, a mai susținut el.

De asemenea, Marian Vanghelie a opinat, răspunzând unei întrebări, că Victor Ponta nu va rămâne la guvernare mai târziu de Paști.

„Sunt mulți oameni în PSD care nu mai suportă păcăleala lui și el o să vadă în următoarea perioadă, în următoarea săptămână, două săptămâni, dacă sunt bun, dacă nu sunt bun, dacă mă iubește lumea, dacă nu mă iubește lumea (…) Îi transmit public: două săptămâni, Victor, nu durează mult și începem să ne vedem valorile împreună (…) eu nu sunt premier, nu sunt nici președinte de partid, o să fac un ONG micuț și o să comunic cu toți românii, cu toți din partid, cu parlamentarii, cu parlamentarii și de la celelalte partide”, a mai spus el.

În emisiunea televizată, Vanghelie l-a criticat vehement pe Victor Ponta, el susținând, între altele, că acesta ar fi dorit să fie „un fel de Traian Băsescu, o copie, dar nu i-a reușit că e un kitsch”.

Comitetul Executiv Național al PSD a votat, joi, excluderea din partid a lui Mircea Geoană, Marian Vanghelie și Dan Șova.

Sursa: mediafax.ro

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, exclus joi din PSD, a susținut, într-o emisiune televizată, că "Victor Ponta trebuie să plece acasă" și că nu se va opri până nu face "un grup parlamentar" să schimbe actualul guvern. Vanghelie a spus, într-o emisiune la Realitatea TV, că a fost sunat de mai mulți parlamentari, "din mai mult zone", nu doar de la PSD. "N-am să mă opresc până n-am să fac un grup parlamentar să schimb acest guvern incompetent. Victor Ponta trebuie să plece acasă. (...) Am să mă ocup și am să fac toate demersurile până când acest om va…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: