Home » Social » Copil de 11 ani, în comă alcoolică

Copil de 11 ani, în comă alcoolică

Un copil de 11 ani din județul Vaslui a fost transportat în stare gravă la spital, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a fost găsit în comă alcoolică într-o stație de autobuz din localitatea Sauca, el fiind însoțit de alți doi copii, care au povestit echipajului medical ajuns la fața locului că prietenul lor a băut țuică la o sărbătoare specifică ajunului Sfântului Andrei.

”Starea copilului era extrem de gravă, băiatul având tensiunea foarte scăzută. Pacientul avea și un edem pulmonar toxic, având în vedere că a aspirat în plămâni din propria vomă”, a declarat, duminică, șeful SMURD Vaslui, medicul Carmena Piseru.

Copilul a fost transportat inițial la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Vaslui, iar duminică dimineață a fost transferat la Spitalul de Copii ”Sfânta Maria” Iași din cauza stării grave în care se afla.


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Un copil de 11 ani din județul Vaslui a fost transportat în stare gravă la spital, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a fost găsit în comă alcoolică într-o stație de autobuz din localitatea Sauca, el fiind însoțit de alți doi copii, care au povestit echipajului medical ajuns la fața locului că prietenul lor a băut țuică la o sărbătoare specifică ajunului Sfântului Andrei. ”Starea copilului era extrem de gravă, băiatul având tensiunea foarte scăzută. Pacientul avea și un edem pulmonar toxic, având în vedere că a aspirat în plămâni din propria vomă”, a declarat, duminică, șeful SMURD…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura