Home » Justitie » Un polițist rutier nu poate justifica o avere de peste 11 miliarde. ANI a declanșat o anchetă!

Un polițist rutier nu poate justifica o avere de peste 11 miliarde. ANI a declanșat o anchetă!

Agentul șef Marius Robert Dediu, din cadrul Biroului de Poliție Rutieră Bârlad face obiectul unei anchete a inspectorilor din cadrul Agenției Naționale de Integritate din cauză că nu poate justifica o avere peste 270.000 de euro.

Un polițist de la Biroul de Poliție Rutieră Bârlad – afentul șef Marius Robert Dediu – trebuie să justifice în fața organelor de cercetare nu mai puțin de 272.010,85 euro (echivalentul a 1.138.197 lei), bani pe care Agenția Națională de Integritate (ANI) i-a descoperit în conturile sale și a căror proveniență nu a putut-o explica.
Potrivit unui comunicat al ANI, Dediu ar fi agonisit această mică avere în perioada 2002 – 2011.
”Având în vedere cele de mai sus, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Iași în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către DEDIU MARIUS ROBERT în perioada exercitării funcției publice. DEDIU MARIUS ROBERT a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Persoana evaluată a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere”, se precizează în comunicatul remis redacției de către ANI.

Vom reveni cu amănunte legate de acest caz.

Agentul șef Marius Robert Dediu, din cadrul Biroului de Poliție Rutieră Bârlad face obiectul unei anchete a inspectorilor din cadrul Agenției Naționale de Integritate din cauză că nu poate justifica o avere peste 270.000 de euro. Un polițist de la Biroul de Poliție Rutieră Bârlad - afentul șef Marius Robert Dediu - trebuie să justifice în fața organelor de cercetare nu mai puțin de 272.010,85 euro (echivalentul a 1.138.197 lei), bani pe care Agenția Națională de Integritate (ANI) i-a descoperit în conturile sale și a căror proveniență nu a putut-o explica. Potrivit unui comunicat al ANI, Dediu ar fi agonisit…

Review Overview

User Rating: 3.58 ( 9 votes)

About Razvan Calin

16 comments

  1. lasa-ti omul in pace ca munceste el cinstit.nu-l vedei ce gusa are?

  2. cum nu poate justifica banii ???? sint din spaga la drumul mare .

    • frezarul Reghe

      Problema e de ce-i da!El nu cere!Toti cand sunt prinsi cu mata-n sac incep donatiile

  3. hai sa nu fim rai ,ii are mostenire de la vreo matusa care a decedat si i-a lasat lui mostenire!

  4. ba,ia stai asa!

  5. Munca cinstita oameni buni,…asta sigur nu-si vede capu de atata treaba….

  6. Hai si cu altii!

    • Cu Ponta, Basescu si restul si o sa platim datoriile Romaniei daca ii ridica si pe astia!

  7. Mai voi sunteti nebuni?Cand am citit prima data 11 miliarde,aproape 3 miliarde Euro am inceput sa tremur.Ce naiba ,aproape ca a trecut un deceniu de cand s-au schimbat banii si tot in lei vechi vorbiti?

    • frezarul Reghe

      ziaristi de vaslui Ce sa le ceri?Pe astia painea ii costa inca pe vechi

  8. cu toata eroarea de a prezenta suma … chiar si asa, pentru un bugetar, caruia i-a mai si taiat BOC un sfert din salariu, tot e o suma enorma. Asta arata cat de ”manoasa” e meseria astuia, bandit la drumul mare, sau examinator la permise .. .si ne mai miram de ce atatea accidente pe sosele… oricum, nu e caz singular…sunt multi in situatia asta… cu banuti facuti la drumul mare….

  9. Iancov Marian

    ce gusa are…

  10. Acest „domn” Dediu este casatorit cu sora doamnei notar Fanaru si in același timp este si cumnatul domnului Fanaru,care după cum bine știți a fost comandantul Poliției Rutiere…..așa ca sa nu va mai mire nimic…..

  11. oare acest domn de la politia rutiera daca s-ar fi dus un necajt sa-i dea o piine,sa -l ajute cu un loc de munca ca vorba aia are destule cunostinte i-ar fi fost mila sa zica da ca si asa nu am muncit pentru totii banii astea din conturi.Oare s-a abrogat legea ilicitului in Romania de ce nu li se confisca toate averile nejustificate ca pe timpul stim noi care mai scapai si atunci dar greu

  12. se mai intoarce roata…pe mine m-a amendat, cu mentiunea ca m-a pandit…si m-a prins, ca am facut o „parcare neregulamentara” in fata blocului…dar te poti plange, cuiva? Asta e…Aici sunt banii DUMNEAVOASTRA!

%d blogeri au apreciat: