Home » Monden » Pusă pe liber! Vaida a trimis-o pe Mantea să nască

Pusă pe liber! Vaida a trimis-o pe Mantea să nască

Andreea Mantea intră în concediu de maternitate , începând de astăzi. Mirela Boureanu Vaida își ia înapoi emisiunea, la doar trei luni de când a născut.

Mirela Boureanu Vaida a lipsit doar trei luni de la cârma emisiunii “Mireasă pentru fiul meu”. În tot acest timp, Andreea Mantea, gravidă și ea, a încercat să țină publicul în fața micilor ecrane, sperând că va obține și ea audiențe la fel de bune ca predecesoarea sa.

Cum Andreei i se apropie sorocul, căci în iunie va naște, Mirela Boureanu Vaida se întoarce, de azi, la emisiunea care a consacrat- o.

“S-au întâmplat multe în viața concurenților și a mea în ultimele trei luni în care am lipsit din emisiune, dar sunt sigură că în două zile vom recupera timpul pierdut”, a declarat Mirela pentru Libertatea.

Cât despre cea care i-a ținut locul, Mirela are numai cuvinte de laudă: “Vreau să-i mulțumesc mult Andreei pentru ajutor! Nu e deloc ușor să duci, în paralel, și sarcina, și emisiunea. Ea s-a descurcat minunat”.

Sursa: libertatea.ro

Andreea Mantea intră în concediu de maternitate , începând de astăzi. Mirela Boureanu Vaida își ia înapoi emisiunea, la doar trei luni de când a născut. Mirela Boureanu Vaida a lipsit doar trei luni de la cârma emisiunii “Mireasă pentru fiul meu”. În tot acest timp, Andreea Mantea, gravidă și ea, a încercat să țină publicul în fața micilor ecrane, sperând că va obține și ea audiențe la fel de bune ca predecesoarea sa. Cum Andreei i se apropie sorocul, căci în iunie va naște, Mirela Boureanu Vaida se întoarce, de azi, la emisiunea care a consacrat- o. “S-au întâmplat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: