Home » Social » 300.000 lei pentru modernizarea cimitirelor din Bârlad

300.000 lei pentru modernizarea cimitirelor din Bârlad

de Mihaela NICULESCU

De câteva zile au început lucrările de modernizare a cimitirului „Trei Ierarhi” din Bârlad. Investiția, în valoare de 150.000 lei cuprinde lucrări de amenajare a aleii principale dar și a aleilor secundare.

„Aleea principală va fi pavată, la fel ca și cea din jurul bisericii. Aleile secundare vor fi bordurate și balastate.”, ne-a declarat Dorin Apostu, viceprimarul municipiului.
În curând, vor demara și lucrările de extindere cu 3,7 ha a cimitirului „Eternitatea”. Pentru început, se va construi gardul și vor fi amenajate sectoarele de înhumare, iar ulterior vor fi amenajate aleile principale și apoi cele secundare, în porțiunea extinsă a cimitirului.
„Sperăm ca, anul acesta, investiția de extindere a cimitirului să fie finalizată. Vor fi disponibile încă 18.000 de locuri de veci, suprafața totală a cimitirului reprezentând 20 de hectare.”, a mai spus Dorin Apostu.
Valoarea lucrărilor de extindere a cimitirului „Eternitatea” sunt tot de aproximativ 150.000 lei.

de Mihaela NICULESCU De câteva zile au început lucrările de modernizare a cimitirului „Trei Ierarhi” din Bârlad. Investiția, în valoare de 150.000 lei cuprinde lucrări de amenajare a aleii principale dar și a aleilor secundare. „Aleea principală va fi pavată, la fel ca și cea din jurul bisericii. Aleile secundare vor fi bordurate și balastate.”, ne-a declarat Dorin Apostu, viceprimarul municipiului. În curând, vor demara și lucrările de extindere cu 3,7 ha a cimitirului „Eternitatea”. Pentru început, se va construi gardul și vor fi amenajate sectoarele de înhumare, iar ulterior vor fi amenajate aleile principale și apoi cele secundare, în…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: