Home » Social » Tot mai mulți săraci mănâncă de la Cantina de Ajutor Social

Tot mai mulți săraci mănâncă de la Cantina de Ajutor Social

de Roxana NĂSTASĂ

De la an la an a crescut considerabil numărul vasluienilor care primesc mâncare de la Cantina de Ajutor Social. Potrivit reprezentanților Primăriei municipiului Vaslui, dacă în cursul anilor trecuți beneficiau de alimente de la Cantina de Ajutor Social aproximativ 150 de vasluieni, pe fondul acutizării problemelor de natură socială acum primesc zilnic o masă caldă peste 300 de persoane.

“Activitățile de natură socială reprezintă o prioritate pentru Primăria Vaslui. Beneficiari ai serviciilor oferite de Cantina de Ajutor Social sunt la această dată 246 de asistați social și cele 88 de persoane de vârsta a treia din centrele medico-sociale Bunavestire și Sf. Nicolae”, a declarat Geanina Tofan, purtător de cuvânt al Primăriei municipiului Vaslui.

Valoarea normei de hrană pentru cetățenii care iau mâncare de la Cantina de Ajutor Social Vaslui este de 12 lei pe zi.

de Roxana NĂSTASĂ De la an la an a crescut considerabil numărul vasluienilor care primesc mâncare de la Cantina de Ajutor Social. Potrivit reprezentanților Primăriei municipiului Vaslui, dacă în cursul anilor trecuți beneficiau de alimente de la Cantina de Ajutor Social aproximativ 150 de vasluieni, pe fondul acutizării problemelor de natură socială acum primesc zilnic o masă caldă peste 300 de persoane. “Activitățile de natură socială reprezintă o prioritate pentru Primăria Vaslui. Beneficiari ai serviciilor oferite de Cantina de Ajutor Social sunt la această dată 246 de asistați social și cele 88 de persoane de vârsta a treia din centrele…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

CJ Vaslui continua alocare de fonduri către biserici. Parohiile Târzii, Negrești 3 și Draxeni vor primi 150.000 de lei

de Dănuț CIOBANU  Consiliul Județean Vaslui răspunde unei noi ...

Germania plătește cele mai multe alocații comunitare, pentru familiile din județul Vaslui

La data de 31 martie 2020, la Agenția Județeană ...

Colaps financiar. DGASPC Vaslui nu mai are bani pentru salarii pentru trimestrele III și IV din 2020

de Dănuț CIOBANU  Situația financiară de la Protecția Copilului ...