Home » Social » Victorie și cu Bucovina Suceava!

Victorie și cu Bucovina Suceava!

Răzvan CĂLIN

RC Bârlad a învins echipa din Suceava cu scorul de 34 – 24.

Echipa de rugby RC Bârlad continuă să-și păstreze invincibilitatea și după partida de duminica trecută, jucată contra celor de la Bucovina Suceava. Rugbiștii bârlădeni s-au impus cu scorul final de 34 – 24, la capătul unui meci destul de disputat. Partida s-a disputat de la ora 14, pe Stadionul municipal de rugby din Bârlad și a contat pentru cea de a VI-a etapă a campionatului Diviziei Naționale de Seniori. Echipa bârlădeană a reușit să marcheze șase eseuri și două transformări (marcatori fiind Borcia, Neagu, Curcan, Munteanu, Postolache și Ibănescu), iar după această victorie echipa antrenată de Ioan Harnagea a ajuns la a treia victorie consecutivă, adjudecându-și și punctul bonus ofensiv.

”A fost un meci frumos, în care am întâlnit un adversar dificil, incomod care a știut să cum să ne pună probleme. Totuși, băieții noștri s-au descurcat mai bine, s-au concentrat așa cum trebuie, astfel încât eforturile lor au fost răsplătite cu o nouă victorie”, ne-a declarat Ioan Harnagea, antrenorul RC Bârlad.

Etapa următoare, care se va derula pe 9 mai, de la ora 13, RC Bârlad va juca în deplasare contra celor de la RCM Galați.

Răzvan CĂLIN RC Bârlad a învins echipa din Suceava cu scorul de 34 - 24. Echipa de rugby RC Bârlad continuă să-și păstreze invincibilitatea și după partida de duminica trecută, jucată contra celor de la Bucovina Suceava. Rugbiștii bârlădeni s-au impus cu scorul final de 34 - 24, la capătul unui meci destul de disputat. Partida s-a disputat de la ora 14, pe Stadionul municipal de rugby din Bârlad și a contat pentru cea de a VI-a etapă a campionatului Diviziei Naționale de Seniori. Echipa bârlădeană a reușit să marcheze șase eseuri și două transformări (marcatori fiind Borcia, Neagu, Curcan,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin