Home » Social » Debut cu victorie pentru juniorii bârlădeni!

Debut cu victorie pentru juniorii bârlădeni!

de Răzvan CĂLIN

Echipa ”U18” a CSS Bârlad a câștigat meciul contra CSS Tecuci, în cadrul primei etape din returul campionatului Diviziei Naționale.

La sfârșitul săptămânii trecute, echipa de rugby ”Under 18” a Clubului Școlar Sportiv (CSS) Bârlad a debutat cu o victorie în returul campionatului Diviziei Naționale. Tinerii rugbiști bârlădeni au jucat pe teren propriu, duminică, 3 mai, contra echipei similare a CSS Tecuci, pe care au reușit să o învingă cu scorul de 31 – 0.

”Ne bucurăm că am început returul cu dreptul, iar această victorie nu poate decât să ne dea încredere în forțele noastre pentru meciurile ce vor urma. Băieții au făcut un joc bun, s-au concentrat, au respectat indicațiile tactice primite și, în consecință, au terminat meciul victorioși”, ne-a declarat Ciprian Popa, directorul CSS Bârlad.

Etapa viitoare, care se va desfășura duminică, 10 mai, CSS Bârlad va juca în deplasare contra celor de la CSS Galați.

de Răzvan CĂLIN Echipa ”U18” a CSS Bârlad a câștigat meciul contra CSS Tecuci, în cadrul primei etape din returul campionatului Diviziei Naționale. La sfârșitul săptămânii trecute, echipa de rugby ”Under 18” a Clubului Școlar Sportiv (CSS) Bârlad a debutat cu o victorie în returul campionatului Diviziei Naționale. Tinerii rugbiști bârlădeni au jucat pe teren propriu, duminică, 3 mai, contra echipei similare a CSS Tecuci, pe care au reușit să o învingă cu scorul de 31 - 0. ”Ne bucurăm că am început returul cu dreptul, iar această victorie nu poate decât să ne dea încredere în forțele noastre pentru…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Economia județului Vaslui, în cifre: 10 salariați finanțează pensiile pentru 14 pensionari

de Dănuț CIOBANU  Patronatul vasluian privește de o manieră ...

Vești bune din satele vasluiene. Criza COVID-19 nu a crescut numărul asistaților social

Numărul asistaților social continuă să scadă în județul Vaslui. ...

În timp ce sporul natural al populației este negativ, Vasluiul are în plată tot mai multe alocații de stat

Numărul beneficiarilor de alocație de stat din județul Vaslui ...