Home » Social » „Ziua porților deschise” la notari

„Ziua porților deschise” la notari

de Roxana NĂSTASĂ

Uniunea Națională a Notarilor Publici din România organizează sâmbătă, 9 mai, „Ziua porților deschise” la Camerele Notarilor Publici, sediile principale și sediile secundare județene.

Acțiunea reprezintă un prim pas în dezvoltarea unor proiecte ample de educare și informare a cetățenilor cu privire la serviciile notariale. Cu prilejul acestui eveniment, notarii vor oferi în mod gratuit informații pe diverse teme notariale precum: procedura divorțului, efectuarea și legalizarea traducerilor, eliberarea de duplicate de pe acte, numirea custodelui sau a curatorului special, procedura succesorală notarială, redactarea înscrisurilor cu conținut juridic sau autentificarea înscrisurilor.
Programul de acordare a consultațiilor va fi între orele 9 și 13

de Roxana NĂSTASĂ Uniunea Națională a Notarilor Publici din România organizează sâmbătă, 9 mai, „Ziua porților deschise” la Camerele Notarilor Publici, sediile principale și sediile secundare județene. Acțiunea reprezintă un prim pas în dezvoltarea unor proiecte ample de educare și informare a cetățenilor cu privire la serviciile notariale. Cu prilejul acestui eveniment, notarii vor oferi în mod gratuit informații pe diverse teme notariale precum: procedura divorțului, efectuarea și legalizarea traducerilor, eliberarea de duplicate de pe acte, numirea custodelui sau a curatorului special, procedura succesorală notarială, redactarea înscrisurilor cu conținut juridic sau autentificarea înscrisurilor. Programul de acordare a consultațiilor va fi…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Val de sesizări la Garda de Mediu Vaslui, din cauza mirosului provocat de creșterea animalelor

Vasluienii au formulat, în ultima perioada, zeci de sesizări ...

Economia județului Vaslui, în cifre: 10 salariați finanțează pensiile pentru 14 pensionari

de Dănuț CIOBANU  Patronatul vasluian privește de o manieră ...

Vești bune din satele vasluiene. Criza COVID-19 nu a crescut numărul asistaților social

Numărul asistaților social continuă să scadă în județul Vaslui. ...