Home » Social » „Ziua porților deschise” la notari

„Ziua porților deschise” la notari

de Roxana NĂSTASĂ

Uniunea Națională a Notarilor Publici din România organizează sâmbătă, 9 mai, „Ziua porților deschise” la Camerele Notarilor Publici, sediile principale și sediile secundare județene.

Acțiunea reprezintă un prim pas în dezvoltarea unor proiecte ample de educare și informare a cetățenilor cu privire la serviciile notariale. Cu prilejul acestui eveniment, notarii vor oferi în mod gratuit informații pe diverse teme notariale precum: procedura divorțului, efectuarea și legalizarea traducerilor, eliberarea de duplicate de pe acte, numirea custodelui sau a curatorului special, procedura succesorală notarială, redactarea înscrisurilor cu conținut juridic sau autentificarea înscrisurilor.
Programul de acordare a consultațiilor va fi între orele 9 și 13

de Roxana NĂSTASĂ Uniunea Națională a Notarilor Publici din România organizează sâmbătă, 9 mai, „Ziua porților deschise” la Camerele Notarilor Publici, sediile principale și sediile secundare județene. Acțiunea reprezintă un prim pas în dezvoltarea unor proiecte ample de educare și informare a cetățenilor cu privire la serviciile notariale. Cu prilejul acestui eveniment, notarii vor oferi în mod gratuit informații pe diverse teme notariale precum: procedura divorțului, efectuarea și legalizarea traducerilor, eliberarea de duplicate de pe acte, numirea custodelui sau a curatorului special, procedura succesorală notarială, redactarea înscrisurilor cu conținut juridic sau autentificarea înscrisurilor. Programul de acordare a consultațiilor va fi…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: