Home » Justitie » Bețivi la volan!

Bețivi la volan!

de Vlad Ocheanu

Marți, polițiștii rutieri au depistat mai mulți conducători auto care deși au consumat băuturi alcoolice au preferat să se urce la volan încălcând legea.

Marți seara polițiștii din cadrul Postului de Poliție Stănilești, efectuând serviciul de patrulare, au observat două mașini avariate la intersecția DN 24 A cu DC 33. Polițiștii au verificat cu alcooltestul pe cei doi șoferi. Unu dintre aceștia pe numele său B. Ioan în vârstă de 65 de ani, din municipiul Huși, avea 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la Spitalul Județean din Huși unde iau fost prelevate probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei. I s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul pe drumuri publice în stare de ebrietate.

Polițiștii l-au depistat și pe V. Dragoș, în vârstă de 26 de ani, din Vaslui, care conducea un autoturism pe Str. Ștefan cel Mare într-o stare avansată de ebrietate, mai exact 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și în acest caz polițiștii au întocmit dosar penal.

Un al treilea șofer prins băut, A. Relu, în vârstă de 47 de ani din Lunca Banului, conducea un moped pe un drum sătesc din localitate. La verificarea în baza de date a posesorilor de permise auto polițiștii au depistat că persoana respectivă nu posedă permis. Ca urmare polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumuri publice unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere. Omul riscă închisoare de la 1 la 5 ani.

de Vlad Ocheanu Marți, polițiștii rutieri au depistat mai mulți conducători auto care deși au consumat băuturi alcoolice au preferat să se urce la volan încălcând legea. Marți seara polițiștii din cadrul Postului de Poliție Stănilești, efectuând serviciul de patrulare, au observat două mașini avariate la intersecția DN 24 A cu DC 33. Polițiștii au verificat cu alcooltestul pe cei doi șoferi. Unu dintre aceștia pe numele său B. Ioan în vârstă de 65 de ani, din municipiul Huși, avea 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la Spitalul Județean din Huși unde iau fost prelevate…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: