Home » Social » Locul IV la Europenele din Franța!

Locul IV la Europenele din Franța!

de Răzvan CĂLIN

Patru rugbiști de la CSS Bârlad au făcut parte din selecționata României care s-a clasat pe locul IV la Campionatul European de Rugby din Franța.

Pepiniera de rugbiști de la Clubul Școlar Sportiv (CSS) Bârlad și-a dovedit încă odată valoarea la recenta ediție a Campionatului European de Rugby în 7 pentru echipele ”Under 19”, desfășurat în localitatea Vichy din Franța. CSS Bârlad a avut nu mai puțin de patru jucători care au făcut parte din selecționata ce a reprezentat țara noastră la această competiție: Cristi Chirica, Ionuț Balaban, Daniel Boicu și Ioan Cucoș. România a terminat competiția pe un merituos loc IV, după ce a pierdut finala mică în compania naționalei Irlandei (scor final Irlanda – România: 17 – 7).

”Toți acești patru băieți și-au adus aportul la evoluția bună a selecționatei țării noastre. S-au făcut remarcați prin calitățile lor sportive, prin dăruirea și disciplina de care au dat dovadă. Prin urmare, nu putem decât să ne mândrim cu ei”, ne-a declarat Ciprian Popa, directorul CSS Bârlad.

de Răzvan CĂLIN Patru rugbiști de la CSS Bârlad au făcut parte din selecționata României care s-a clasat pe locul IV la Campionatul European de Rugby din Franța. Pepiniera de rugbiști de la Clubul Școlar Sportiv (CSS) Bârlad și-a dovedit încă odată valoarea la recenta ediție a Campionatului European de Rugby în 7 pentru echipele ”Under 19”, desfășurat în localitatea Vichy din Franța. CSS Bârlad a avut nu mai puțin de patru jucători care au făcut parte din selecționata ce a reprezentat țara noastră la această competiție: Cristi Chirica, Ionuț Balaban, Daniel Boicu și Ioan Cucoș. România a terminat competiția…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Vești bune din satele vasluiene. Criza COVID-19 nu a crescut numărul asistaților social

Numărul asistaților social continuă să scadă în județul Vaslui. ...

În timp ce sporul natural al populației este negativ, Vasluiul are în plată tot mai multe alocații de stat

Numărul beneficiarilor de alocație de stat din județul Vaslui ...

Inspecția Muncii Vaslui a taxat cu amenzi și avertismente firmele din sectorul confecțiilor

În prima jumătate a lunii iunie, Inspectoratul Teritorial de ...