Home » Social » Locul IV la Europenele din Franța!

Locul IV la Europenele din Franța!

de Răzvan CĂLIN

Patru rugbiști de la CSS Bârlad au făcut parte din selecționata României care s-a clasat pe locul IV la Campionatul European de Rugby din Franța.

Pepiniera de rugbiști de la Clubul Școlar Sportiv (CSS) Bârlad și-a dovedit încă odată valoarea la recenta ediție a Campionatului European de Rugby în 7 pentru echipele ”Under 19”, desfășurat în localitatea Vichy din Franța. CSS Bârlad a avut nu mai puțin de patru jucători care au făcut parte din selecționata ce a reprezentat țara noastră la această competiție: Cristi Chirica, Ionuț Balaban, Daniel Boicu și Ioan Cucoș. România a terminat competiția pe un merituos loc IV, după ce a pierdut finala mică în compania naționalei Irlandei (scor final Irlanda – România: 17 – 7).

”Toți acești patru băieți și-au adus aportul la evoluția bună a selecționatei țării noastre. S-au făcut remarcați prin calitățile lor sportive, prin dăruirea și disciplina de care au dat dovadă. Prin urmare, nu putem decât să ne mândrim cu ei”, ne-a declarat Ciprian Popa, directorul CSS Bârlad.

de Răzvan CĂLIN Patru rugbiști de la CSS Bârlad au făcut parte din selecționata României care s-a clasat pe locul IV la Campionatul European de Rugby din Franța. Pepiniera de rugbiști de la Clubul Școlar Sportiv (CSS) Bârlad și-a dovedit încă odată valoarea la recenta ediție a Campionatului European de Rugby în 7 pentru echipele ”Under 19”, desfășurat în localitatea Vichy din Franța. CSS Bârlad a avut nu mai puțin de patru jucători care au făcut parte din selecționata ce a reprezentat țara noastră la această competiție: Cristi Chirica, Ionuț Balaban, Daniel Boicu și Ioan Cucoș. România a terminat competiția…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Veste proastă pentru copii. Pista de role din municipiul Vaslui rămâne închisă din cauza COVID-19

Pista pentru skateboarding și role din municipiul Vaslui rămâne ...

Decizii cruciale ale CJSU Vaslui împotriva COVID-19. Purtarea măștii de protecție, obligatorie în spațiile publice deschise

de Dănuț CIOBANU  Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă ...

Zeci de firme locale au fost sancționate, din cauza nerespectării măsurilor împotriva COVID-19

Inspecția Muncii Vaslui a efectuat, în ultimele zile, acţiuni ...