Home » National » Miliardarul Akhmetov fuge din Ucraina in Romania. Avem toate detaliile "exilului"

Miliardarul Akhmetov fuge din Ucraina in Romania. Avem toate detaliile "exilului"

Bomba anului sta sa explodeze in fotbalul romanesc! Rinat Ahmetov a oferit 3,5 milioane de euro pentru a cumpara 45% din actiunile clubului Dinamo! Afacerea se invarte in jurul lui Mircea Lucescu si a noului presedinte, Dinu „Vama”.

Conform unor surse credibile, Ahmetov s-a inteles cu Ionut Negoita pentru a cumpara un pachet important din actiunile clubului Dinamo! Este vorba de 45% din dividente, in schimbul carora urmeaza sa plateasca 3,5 milione de euro!Toata aceasta afacere a fost facuta prin intermediul cuplului Mircea Lucescu- Dinu Gheorghe, ultimul fiind proaspat numit in functia de presedinte la Dinamo. Asa s-ar explica si neasteptata venire a lui „Vama” in „Stefan cel Mare”, un club aflat in insolventa si care nu isi permite investitii majore, in stilul in care a fost obisnuit sa lucreze pana acum fostul sef de la Rapid, FC Brasov sau Astra.

Vama ar fi plecat la Barcelona, acolo unde s-a intalnit cu Lucescu si Ahmetov

 Despre numirea lui Dinu Gheorghe la Dinamo, Mircea Lucescu, un apropiat al fostului presedinte Constantin Anghelache, a declarat ca este o mutare foarte buna si exista informatii cum ca, miercuri seara, fostul tehnician de la Internazionale Milano si Brescia, „Vama” si Ahmetov s-ar fi intalnit la Barcelona, acolo unde au asistat la meciul dintre Barca si Bayern.

Rednic a fugit de la Petrolul si a semnat „intr-o secunda” cu Dinamo

In ecuatie intra si Mircea Rednic, fostul elev al lui Lucescu, cel care s-a despartit marti de Petrolul, iar miercuri a semnat cu Dinamo si a si preluat echipa din mers, intr-o graba pe care multi specialisti nu au inteles-o!

Sursa: cancan.ro

Bomba anului sta sa explodeze in fotbalul romanesc! Rinat Ahmetov a oferit 3,5 milioane de euro pentru a cumpara 45% din actiunile clubului Dinamo! Afacerea se invarte in jurul lui Mircea Lucescu si a noului presedinte, Dinu "Vama". Conform unor surse credibile, Ahmetov s-a inteles cu Ionut Negoita pentru a cumpara un pachet important din actiunile clubului Dinamo! Este vorba de 45% din dividente, in schimbul carora urmeaza sa plateasca 3,5 milione de euro!Toata aceasta afacere a fost facuta prin intermediul cuplului Mircea Lucescu- Dinu Gheorghe, ultimul fiind proaspat numit in functia de presedinte la Dinamo. Asa s-ar explica si…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: