Home » Administratie » Ne-am liniștit – Cimitirele din Bârlad au șef!

Ne-am liniștit – Cimitirele din Bârlad au șef!

Postul de administrator al cimitirelor din Bârlad, rămas vacant după ce Dorin Apostu a fost ales viceprimar al orașului, a fost ocupat.

„De câteva zile, de coordonarea activității cimitirelor se ocupă Ion Burghelea, angajat al Direcției Piețelor Cimitirelor și Parcărilor. Acesta a fost detașat la Serviciul Cimitire, nemaifiind nevoie de angajarea altei persoane”, a declarat Vasile Ciochină, Directorul Direției Piețe Parcări Cimitire Bârlad (DPPC).
Ion Burghelea coordona până acum Serviciul Parcări din cadrul DPPC, iar în perioada următoare se va ocupa, în paralel și de Serviciul Cimitire. (Mihaela NICULESCU)

Postul de administrator al cimitirelor din Bârlad, rămas vacant după ce Dorin Apostu a fost ales viceprimar al orașului, a fost ocupat. „De câteva zile, de coordonarea activității cimitirelor se ocupă Ion Burghelea, angajat al Direcției Piețelor Cimitirelor și Parcărilor. Acesta a fost detașat la Serviciul Cimitire, nemaifiind nevoie de angajarea altei persoane”, a declarat Vasile Ciochină, Directorul Direției Piețe Parcări Cimitire Bârlad (DPPC). Ion Burghelea coordona până acum Serviciul Parcări din cadrul DPPC, iar în perioada următoare se va ocupa, în paralel și de Serviciul Cimitire. (Mihaela NICULESCU)

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

2 comments

  1. Sa nu uitam ca se extinde cimitirul Afacerile si hotia se fac in familie Nasu Ciochina si finu Burghelea

  2. foarte frumos,avem incasari”record'” la parcarile publice si acum ne vom” äutodepasi la „gestionarea cimitirelor….de ce nu s-a organizat concurs stimabililor de la psd