Home » Monden » Sânziana Buruiană a fost protagonista unui accident superpenibil. Sânii i-au salvat dinții!

Sânziana Buruiană a fost protagonista unui accident superpenibil. Sânii i-au salvat dinții!

Sânzi a fost în centrul atenției în urma unui incident consumat la o herghelie de lângă Cluj. În urma lui, blonda a rămas fără telefonul mobil, dar a scăpat cu dinții întregi, deoarece căzătura i-a fost amortizată de… sânii voluptuoși.
Înainte să încalece pe armăsarul potrivit, așa cum i-o cerea scenariul emisiunii “Poftiți pe la noi” (Antena 1), la care a acceptat să participe, vedeta despre care se spune că are cei mai mari sâni naturali din showbiz și-a făcut timp, alături de echipa de filmare și de colegii de platou, pentru o scurtă plimbare pe domeniile hergheliei de la marginea Clujului.
Furată de spectacolul naturii, de eleganța cabalinelor de rasă, dar și cu ochii lipiți de prețiosul său telefon mobil pe care l-a butonat încontinuu, Sânzi a ratat una din treptele scării din piatră ce se pierde în buza unui lac. Inevitabilul s-a produs și eleganta starletă – îmbrăcată într-o rochie strâmtă, crăpată până la… buric și încălțată cu pantofi cu toc înalt -, s-a dezechilibrat și a dat cu pieptul de asfalt.
Era s-o pățească și cu parapanta
Sânii generoși au amortizat oarecum impactul cu solul, protejându-i dinții și chipul de o lovitură năprasnică, ce-i putea lăsa urme de neșters. Telefonul său mobil, o piesă de vreo mie de euro, și-a găsit însă sfârșitul pe fundul lacului. Bocetele blondei, care s-a ales și cu câteva julituri, nu au mai “înviat” celularul, pentru că nici un voluntar nu s-a încumetat să facă o baie pentru a-l recupera.
Și oricum ar fi fost terminat. Cu doar câteva ore înainte să aterizeze pe pieptu-i planturos, Sânziana Buruiană a mai trăit o experiență periculoasă: “s-a dat” cu parapanta, în tandem cu un instructor. Însă, neascultătoare, vedeta de televiziune nu a percutat la indicațiile parașutistului profesionist și a ratat o primă decolare. Din fericire, totul s-a încheiat la sol, fără alte accidentări.
Vedetele, puse să «cerșească»
Producătorii emisiunii de divertisment “Poftiți pe la noi!” au ales pentru acest episod, turnat în mai multe locuri din Cluj, patru vedete. Alături de Sânziana Buruiană – o prezență obișnuită a show-urilor de noapte -, coregrafii Cocuța și Boantă, dar și cântărețul Don Baxter sunt puși la cele mai grele munci de nea Marin, “stăpânul nuielei”. Ei trebuie să se dea în spectacol, să curețe grajduri și cotețe și chiar să meargă la “cerșit”, cu urna mobilă, prin oraș.
Sursa; libertatea.ro

Sânzi a fost în centrul atenției în urma unui incident consumat la o herghelie de lângă Cluj. În urma lui, blonda a rămas fără telefonul mobil, dar a scăpat cu dinții întregi, deoarece căzătura i-a fost amortizată de... sânii voluptuoși. Înainte să încalece pe armăsarul potrivit, așa cum i-o cerea scenariul emisiunii “Poftiți pe la noi” (Antena 1), la care a acceptat să participe, vedeta despre care se spune că are cei mai mari sâni naturali din showbiz și-a făcut timp, alături de echipa de filmare și de colegii de platou, pentru o scurtă plimbare pe domeniile hergheliei de la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: