Home » Social » Amanet – acum si pentru altfel de obiecte (P)

Amanet – acum si pentru altfel de obiecte (P)

Sunt sigur ca primul lucru la care te gandesti cand auzi de amanet sunt acele chioscuri in care oamenii isi pot duce bijuterii sau alte obiecte de valoare pentru a primi o suma de bani pentru ele. Sunt un mod rapid de a face rost de niste bani atunci cand chiar ai nevoie de acestia. Dar stiai ca poti amaneta si obiecte mai mari decat un inel de aur? Acum poti da la amanet si o masina. Citeste, in continuare, cum functioneaza acest proces.

Procesul este unul destul de simplu. Trebuie doar sa contactezi firma care se ocupa cu amanetarea autoturismelor si sa iti programezi o vizita. Odata ajuns la sediul institutiei, un specialist in evaluari auto iti va verifica autoturismul din punct de vedere tehnic. Aceasta evaluareva determina suma de bani pe care o poti primi, suma care ti se acorda pe loc.

Partea buna cand vine vorba de amanetarea unei masini este faptul ca poti primi o suma frumusica de bani fara sa treci prin prea multa birocratie si nu trebuie sa te simti nesigur de colaborarea cu o astfel de firma de amanet. Acestea sunt insitutii financiare nebancare si sunt strict monitorizate de cate Banca Nationala a Romaniei. Practic, e ca si cum ai lua un credit bancar fara a fi nevoit sa treci prin prea multa birocratie si fara sa ai de a face cu comisioanele multe de la banca. Si ca veni vorba de comisioane, „casa de amanet” auto Imprumut cu Masina percepe un singur comision pe intreaga durata a contractului.

Daca te-ai hotarat sa apelezi la serviciile unei institutii care se ocupa cu amanetarea autoturismelor, atunci ar trebui sa ii contactezi pe cei de la Imprumut cu Masina. Vei primi toate detaliile de care ai nevoie si iti vei putea face chiar si o programare pentru a discuta direct cu reprezentantii firmei.

 

Sunt sigur ca primul lucru la care te gandesti cand auzi de amanet sunt acele chioscuri in care oamenii isi pot duce bijuterii sau alte obiecte de valoare pentru a primi o suma de bani pentru ele. Sunt un mod rapid de a face rost de niste bani atunci cand chiar ai nevoie de acestia. Dar stiai ca poti amaneta si obiecte mai mari decat un inel de aur? Acum poti da la amanet si o masina. Citeste, in continuare, cum functioneaza acest proces. Procesul este unul destul de simplu. Trebuie doar sa contactezi firma care se ocupa cu amanetarea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: