Home » Justitie » Doi tineri prinși la furat de dale!

Doi tineri prinși la furat de dale!

de Vlad Ocheanu

Acum două seri, în jurul orei 19.20, un polițist local care efectua serviciul de patrulare pe  sectorul S.C. Termica S.A. a surpins doi bărbați care scoteau dale de beton din digul de protecție a râului Bârlad.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoanele se numesc L. Teodor de 29 ani și L. Vlad de 20 ani, ambii din Vaslui, mai exact din localitatea Rediu. Ei au furat 14 dale de beton cu scopul de a le vinde. Susnumiții au fost predați politiștilor din cadrul Poliției municipale Vaslui în vederea continuării cercetărilor și întocmirea unui dosar penal.

de Vlad Ocheanu Acum două seri, în jurul orei 19.20, un polițist local care efectua serviciul de patrulare pe  sectorul S.C. Termica S.A. a surpins doi bărbați care scoteau dale de beton din digul de protecție a râului Bârlad. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoanele se numesc L. Teodor de 29 ani și L. Vlad de 20 ani, ambii din Vaslui, mai exact din localitatea Rediu. Ei au furat 14 dale de beton cu scopul de a le vinde. Susnumiții au fost predați politiștilor din cadrul Poliției municipale Vaslui în vederea continuării cercetărilor și întocmirea unui dosar…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: