Home » Social » La Bârlad se oprește apa din motive "filozofice"

La Bârlad se oprește apa din motive "filozofice"

de Simona MIHĂILĂ

* Ne invităm cititorii să descifreze panseul profund din comunicatul remis redacției noastre de conducerea Aquavas Bârlad.

fax-ajuavasBârlădeni, pregătiți-vă rezerve de apă: Aquavas, societatea pe care o plătiți pentru apa potabilă ce curge “non-stop” la robinete, sistează iarăși furnizarea acesteia, pe 12 mai, între orele 8 și 15.
Evenimentul, obișnuit și deloc curios pentru cetățenii urbei, vine, de data asta, cu un motiv… de nepătruns. Dar asta numaiungureanu_vasile pentru noi, cei care nu suntem obișnuiți cu cu limbajul, topica, exprimarea academică a specialiștilor Aquavas.
Este motivul pentru care nici nu ne încumetăm să dăm vreo interpretare comunicatului remis redacției noastre, de teamă ca nu cumva să-i denaturăm adâncul înțeles.
Vă lăsăm pe dumneavoastră să-l descifrați, urându-vă succes: “SC Aquavas – sucursala Bârlad, vă aduce la cunoștință că în data de 12 mai, orele 8 – 15 se va întrerupe furnizarea apei potabile, cu caracter urgent al lucrărilor efectuate în cadrul proiectului, măsurile de recuperare a întârzierilor în vederea evitării consecințelor negative, inclusive privind absorbția fondurilor europene în perioada de eligibilitate”.
Semnatarii acestui panseu profund sunt inginerii Vasile Ungureanu, directorul sucursalei, și Iulian Cucoș, șeful secției Apă.

de Simona MIHĂILĂ * Ne invităm cititorii să descifreze panseul profund din comunicatul remis redacției noastre de conducerea Aquavas Bârlad. Bârlădeni, pregătiți-vă rezerve de apă: Aquavas, societatea pe care o plătiți pentru apa potabilă ce curge "non-stop" la robinete, sistează iarăși furnizarea acesteia, pe 12 mai, între orele 8 și 15. Evenimentul, obișnuit și deloc curios pentru cetățenii urbei, vine, de data asta, cu un motiv... de nepătruns. Dar asta numai pentru noi, cei care nu suntem obișnuiți cu cu limbajul, topica, exprimarea academică a specialiștilor Aquavas. Este motivul pentru care nici nu ne încumetăm să dăm vreo interpretare comunicatului…

Review Overview

About Simona Vasile

One comment

  1. ?????/wtf

x

Check Also

Primăriile vasluiene nu mai au bani pentru plata indemnizațiilor persoanelor cu handicap

Primăriile din județul Vaslui încep să rămână fără resurse ...

Speranțe mari pentru 49 de comunități vasluiene. Investiții de 161 milioane euro în sistemul de apă și canal

de Dănuț CIOBANU  Marele program de apă și canal ...

Vești bune de la SC Aquavas. Vasluienii vor putea plăti facturile și transmite indexul online

SC Aquavas SA Vaslui are în curs de implementare ...