Home » Invatamant » Viceprimarul Bârladului față în față cu micii olimpici!

Viceprimarul Bârladului față în față cu micii olimpici!

de Răzvan CĂLIN

30 de elevi de la Școala ”Iorgu Radu” au avut o întrevedere cu viceprimarul Dorin Apostu.

Ieri, în sala de ședințe a Consiliului Local (CL) Bârlad, viceprimarul Bârladului, Dorin Apostu, a avut o întrevedere mai puțin obișnuită. El a primit vizita unei elevi_apostu1delegații formată din 30 de elevi ai Școlii gimnaziale ”Iorgu Radu”. Trebuie spus că interlocutorii viceprimarului de Bârlad sunt elevi cu rezultate deosebite la învățătură, care au obținut premii la diferite olimpiade și concursuri naționale școlare. Acțiunea s-a înscris în cadrul unui program mai amplu de manifestări dedicate marcării Săptămânii Educației Globale.

”În principal, discuțiile care s-au purtat între cele două tabere s-au axat pe descoperirea de noi modialități prin care municipalitatea să sprijine mai mult procesul educațional din oraș. Elevii au fost cei care au venit cu diferite sugestii și propuneri în acest sens către administrația orașului. Una dintre ideile avansate de copii a fost aceea că în perioada derulării olimpiadelor și concursurilor școlare, municipalitatea să asigure transportul pentru elevii care participă la diferitele faze ale acestor competiții școlare. Fie chiar și contra cost și doar în cazul copiilor ce provin din familii cu o situație financiară precară să suporte municipalitatea costurile de transport”, ne-a declarat Marcel Proca, directorul adjunct al Școlii ”Iorgu Radu”.

de Răzvan CĂLIN 30 de elevi de la Școala ”Iorgu Radu” au avut o întrevedere cu viceprimarul Dorin Apostu. Ieri, în sala de ședințe a Consiliului Local (CL) Bârlad, viceprimarul Bârladului, Dorin Apostu, a avut o întrevedere mai puțin obișnuită. El a primit vizita unei delegații formată din 30 de elevi ai Școlii gimnaziale ”Iorgu Radu”. Trebuie spus că interlocutorii viceprimarului de Bârlad sunt elevi cu rezultate deosebite la învățătură, care au obținut premii la diferite olimpiade și concursuri naționale școlare. Acțiunea s-a înscris în cadrul unui program mai amplu de manifestări dedicate marcării Săptămânii Educației Globale. ”În principal, discuțiile…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin