Home » Monden » Au rânit de mii de euro pe săptămână!

Au rânit de mii de euro pe săptămână!

Fiecare bătătură înflorită pe degetele Victoriei Blochina, fiecare neajuns cosmetic, pregnant pentru o divă care se respectă, fiecare pată de pe hainele ei de firmă – toate au avut un preț. Unul destul de piperat, care a plasat-o pe fosta amantă a lui Pițurcă pe primul lor al onorariilor încasate de vedetele care s-au încumetat să-și înfigă picioarele în noroi și bălegar, la ferma de la PRO TV.

După “bumul” de audiență pe care l-au provocat cu “Sunt celebru, scoate- mă de aici!”, un show de milioane (de euro) la propriu, producătorii de la PRO TV au avut îndrăzneala să recidiveze cu replica mai săracă și neaoșă a marelui format: “Ferma vedetelor”. Departe de jungla africană și mult mai aproape de București decât și-ar fi imaginat cineva, echipa a încropit o fermă, conservând condițiile vitrege de acum câteva sute de ani. Și nu le-a mai rămas decât să pună banii pe masă și să convingă 12 vedete să se cantoneze acolo timp de trei luni, complet rupte de lumea în care trăiesc.

Dar nu a fost treabă ușoară. 200 au fost întrebate de sănătate și disponibilitate, iar la capăt, lista s-a cernut. Au fost alese cele mai avantajoase în raportul calitate- prețpotențial de audiență. Astfel, Ștefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Oana Radu, Dima Trofim, Tudorel Filimon, Dan Helciug, Mioara Velicu, Doinița Oancea, Corina Drăgulescu, Cristina Cioran și Ionuț Iftimoaie și-au stabilit tarifele, fiecare cum s-a priceput, și s-au pus pe muncit. Pe parcursul celor trei luni de chin, li s-au mai alăturat și alții: Gina Pistol, Roxana Ionescu, Lucian Viziru, George Vintilă.

Doinița Oancea, cea mai ieftină

Dintre toți, cea mai costisitoare s-a dovedit a fi Vica. În timp ce mulți dintre colegii ei au negociat pentru aproximativ 2.000 de euro, Vica nu a lăsat sub 3.000. Însă, potrivit informațiilor noastre, prețul a fost renegociat pe parcursul filmărilor, întrucât lituanianca a primit misiunea de a produce conținut, devenind astfel personaj principal. În aceste condiții, onorariul ei s-ar fi stabilit la 3.700 de euro pe săptămână.

Singura care se apropie de suma aceasta este Cristina Cioran, însărcinată și ea să facă emisiunea mai interesantă, cot la cot cu “sora” Vica. Astfel, Cristina ar încasa și ea undeva la 3.000 de euro. Culmea, la polul opus s-ar situa Doinița Oancea, care ar fi negociat un onorariu de doar 1.000 de euro pe săptămână.

Au «murit» de frig și de… muncă

Deși întreaga lor aventură pare, pentru sceptici, doar un spectacol care se oprește la “Stop cadru!”, lucrurile au stat chiar rău pe parcursul celor 3 luni petrecute la fermă. “În primele două săptămâni de filmări, majoritatea a vrut să renunțe din cauza frigului. Era februarie. Au fost și discuții cu producătorii, care au refuzat să le încălzească măcar camerele de dormit”, ne-a dezvăluit o sursă din echipa de producție. Odată depășită problema frigului, s-a născut o alta.

Munca a devenit atât de grea, încât un alt val de concurenți VIP a fost la un pas să clacheze. “Munca fizică a fost criminală. Și-au rupt șalele. Au rânit pe bune în pământ și la animale. Toți au părăsit ferma cu bătături și cu vânătăi. Ușor nu le-a fost. Deloc. Iar ce se vede la televizor nu relevă nimic din ce a fost de fapt. Acolo sunt selectate cele mai savuroase scene, nu cele mai dificile”, ne-a mai spus sursa noastră.

Finala, la sfârșitul lunii

Emisiunea e difuzată cu un decalaj de o lună – așa se explică de ce vedetele sunt acum acasă. Finala va fi însă live și va avea loc undeva pe la sfârșitul acestei luni. Atunci, finaliștii – care, am aflat noi, ar fi Vica Blochina, Cristina Cioran și Augustin Viziru – se vor întoarce la fermă. Interesant este că Vica, pentru care suma totală încasată la finalul celor 3 luni de chin se ridică la 44.400 de euro, dacă va câștiga concursul, luând și premiul de 50.000, va ajunge la un câștig fabulos, de aproape 100.000 de euro.

Sursa: libertatea.ro

Fiecare bătătură înflorită pe degetele Victoriei Blochina, fiecare neajuns cosmetic, pregnant pentru o divă care se respectă, fiecare pată de pe hainele ei de firmă - toate au avut un preț. Unul destul de piperat, care a plasat-o pe fosta amantă a lui Pițurcă pe primul lor al onorariilor încasate de vedetele care s-au încumetat să-și înfigă picioarele în noroi și bălegar, la ferma de la PRO TV. După “bumul” de audiență pe care l-au provocat cu “Sunt celebru, scoate- mă de aici!”, un show de milioane (de euro) la propriu, producătorii de la PRO TV au avut îndrăzneala să…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: