Home » Social » Incendiu pe mansarda unui bloc

Incendiu pe mansarda unui bloc

Un vasluian inventiv a pus pompierii în alertă după ce, fără să se gândească o clipă, a aprins un foc pe mansarda unui bloc iar acesta s-a extins. Ideea sa, ce-i părea genială la început, s-a dovedit de-a dreptul dezastruoasă atunci când vântul a extins flăcările și a fost necesară intervenția pompierilor pentru stingerea incendiului.

„Un echipaj de pompieri de la Detașamentul Vaslui, Punctul de Lucru de la Casa Armatei,  a  intervenit în cursul zilei de astăzi, în jurul orei 12.00, pentru stingerea unui incendiu produs pe terasa blocului 164, de pe strada Hușului,  din municipiul Vaslui. În momentul sosirii la fața locului a  pompierilor militari, incendiul se manifesta cu flăcără deschisă la o porțiune din perete din lemn al mansardei, cu risc  de propagare, sub acțiunea curenților de aer, la întreg acoperișul blocului. Flăcările au distrus circa patru metri pătrați din peretele din scândură, cu învelitoare din carton bituminat. Din cercetările efectuate, se pare, că incendiul a fost generat de către un locatar din bloc, care a utilizat focul deschis pe terasa blocului”, ne-a declarat Petru Iftene, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

Pentru fapta comisă vasluainul inventiv a fost sancționat contravențional, conform legislației în vigoare, cu amendă în cuantum de 500 lei.

Un vasluian inventiv a pus pompierii în alertă după ce, fără să se gândească o clipă, a aprins un foc pe mansarda unui bloc iar acesta s-a extins. Ideea sa, ce-i părea genială la început, s-a dovedit de-a dreptul dezastruoasă atunci când vântul a extins flăcările și a fost necesară intervenția pompierilor pentru stingerea incendiului. „Un echipaj de pompieri de la Detașamentul Vaslui, Punctul de Lucru de la Casa Armatei,  a  intervenit în cursul zilei de astăzi, în jurul orei 12.00, pentru stingerea unui incendiu produs pe terasa blocului 164, de pe strada Hușului,  din municipiul Vaslui. În momentul sosirii…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: