Home » Sport » Mini-turnee de fotbal, cu ocazia Zilelor Culturale ale Bârladului

Mini-turnee de fotbal, cu ocazia Zilelor Culturale ale Bârladului

de Mihaela NICULESCU

Cel mai nou club de fotbal pentru copii, din Bârlad, este Asociația Sportivă „Atletic Club”. Deși nu are decât o lună de când a luat ființă, clubul dorește să organizeze câteva competiții sportive, cu prilejul Zilelor Culturale ale Bârladului, manifestare care se va desfășura în perioada 14-24 mai. În cadrul sărbătorii bârlădene, Atletic Club în parteneriat cu Primăria Bârlad propune tuturor elevilor din clasele primare ale școlilor bârlădene participarea la un mini-turneu de fotbal, în perioada 16-17 mai.

„Ne gândim ca și în perioada 23-24 mai să organizăm împreună cu primăria un alt mini-turneu de fotbal, în cadrul căruia să poată participa echipe de fotbal de juniori din tot județul, atât din mediul rural cât și urban. Cei mai buni vor primi cupe, diplome și medalii.”, a declarat Victor Cozma, vicepreședintele AS Atletic Club Bârlad.
Clubul își propune să promoveze, în curând, mai multe sporturi, dar deocamdată a organizat doar înscrieri pentru fotbal, acordând prioritate sportului rege. La această oră, vin deja 80 de copii la antrenamente, care au loc de patru ori pe săptămână, și se desfășoară pe terenul sintetic de la stadionul municipal de fotbal. Antrenorii copiilor înscriși la Atletic Club sunt Victor Cozma și Ovidiu Mangu, iar preparatorul fizic este Sorin Dâlcu.
Dragostea copiilor din Bârlad pentru fotbal este mare, lucru care se reflectă în numărul de cereri pentru înscrierea într-un club de fotbal din oraș.

de Mihaela NICULESCU Cel mai nou club de fotbal pentru copii, din Bârlad, este Asociația Sportivă „Atletic Club”. Deși nu are decât o lună de când a luat ființă, clubul dorește să organizeze câteva competiții sportive, cu prilejul Zilelor Culturale ale Bârladului, manifestare care se va desfășura în perioada 14-24 mai. În cadrul sărbătorii bârlădene, Atletic Club în parteneriat cu Primăria Bârlad propune tuturor elevilor din clasele primare ale școlilor bârlădene participarea la un mini-turneu de fotbal, în perioada 16-17 mai. „Ne gândim ca și în perioada 23-24 mai să organizăm împreună cu primăria un alt mini-turneu de fotbal, în…

Review Overview

About Simona Vasile

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...