Home » Justitie » Proxenetul Dăriescu rămâne în arest

Proxenetul Dăriescu rămâne în arest

de Marian MOCANU

Ionuț Dăriescu, tânărul care a convins mai multe fete, unele minore, să se prostitueze, va rămâne în continuare în arest preventiv. Magistrații Curții de Apel Iași au respins contestația formulată de individul din Tanacu împotriva deciziei judecătorilor vasluieni de a-i prelungi mandatul de arestare.

La doar 25 de ani, un individ din Tanacu a ajuns spaima satului, vecinii referindu-se la el ca la un adevărat „infractor internațional”. Ionuț Dăriescu nu are nicio legătură de rudenie cu clanul Dăriescu, cunoscut pentru isprăvile penale. Tânărul a luat niște apucături asemănătoare și, ca să facă rost de bani, a racolat mai multe tinere, pe care le-a obligat să se prostitueze, prima dată în Vaslui, apoi în Grecia. De menționat că două dintre victime erau minore.

La sfârșitul lunii ianuarie, Ionuț Dăriescu a fost reținut de procurorii DIICOT pentru trafic de persoane și lipsire de libertate. Conform rechizitoriului, în cursul anului 2014, a obligat patru fete să întrețină relații sexuale contra cost cu clienți recomandați de proxenet. Ulterior, le-a convins să meargă în Grecia, unde le-a promis că vor lucra ca menajere la un hotel. Însă acolo Dăriescu le-a obligat, prin bătăi și amenințări, să practice prostituția, acestea fiind sechestrate, fără posibilitatea de a comunica cu familiile din România.

La începutul lunii mai, judecătorii vasluieni au decis menținerea proxenetului din Tanacu după gratii, prelungind măsura arestării preventive. Împotriva acestei hotărâri, Dăriescu a făcut recurs. Fără succes, magistrații Curții de Apel Iași au respins contestația, astfel că tânărul proxenet va rămâne în continuare în închisoare.

de Marian MOCANU Ionuț Dăriescu, tânărul care a convins mai multe fete, unele minore, să se prostitueze, va rămâne în continuare în arest preventiv. Magistrații Curții de Apel Iași au respins contestația formulată de individul din Tanacu împotriva deciziei judecătorilor vasluieni de a-i prelungi mandatul de arestare. La doar 25 de ani, un individ din Tanacu a ajuns spaima satului, vecinii referindu-se la el ca la un adevărat „infractor internațional”. Ionuț Dăriescu nu are nicio legătură de rudenie cu clanul Dăriescu, cunoscut pentru isprăvile penale. Tânărul a luat niște apucături asemănătoare și, ca să facă rost de bani, a racolat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: