Home » Monden » Trei zile de agonie pentru familia lui Cotabiță

Trei zile de agonie pentru familia lui Cotabiță

Familia și apropiații lui Gabriel Cotabiță trec prin momente cumplite: de vineri, când solistul a fost internat la Spitalul Floreasca, și până duminică, medicii nu le-au comunicat un diagnostic clar.

Preinfarct, embolie sau stop cardiorespirator – acestea au fost diagnosticele vehiculate de vineri până azi în cazul lui Gabriel Cotabiță. Vineri, solistul a fost internat în stare de inconștiență la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce un echipaj SMURD l-a găsit fără puls la o sală de fitness. Imediat, cele trei fiice ale cântărețului le-au interzis medicilor să transmită către massmedia informații legate de starea tatălui lor.

Singurele lucruri clare și comunicate oficial au fost acelea că solistul se află în comă, de vineri, și că medicii fac tot soiul de investigații. “Nici până azi (n.r. – duminică) nu s-a comunicat familiei un diagnostic clar, pentru că încă se fac investigații. Nu știm ce are, mai exact”, a declarat pentru Libertatea un apropiat al familiei.

Creierul nu a fost oxigenat 12 minute

Unul dintre cele mai înspăimântătoare zvonuri care circulă prin Spitalul Floreasca din București este acela că starea artistului este Familia și apropiații lui Gabriel Cotabiță trec prin momente cumplite: de vineri, când solistul a fost internat la Spitalul Floreasca, și până duminică, medicii nu le-au comunicat un diagnostic clar. mult mai gravă decât se lasă să se înțeleagă.

Creierul său a stat nu 7, ci 12 minute fără să fie oxigenat atunci când domnul Cotabiță a căzut inconștient, fără puls. Nici nu se știe dacă va ieși din comă. Pe aici se spune că va ajunge ca Schumacher”, a declarat un medic din Floreasca, sub protecția anonimatului.

Sursa: libertatea.ro

Familia și apropiații lui Gabriel Cotabiță trec prin momente cumplite: de vineri, când solistul a fost internat la Spitalul Floreasca, și până duminică, medicii nu le-au comunicat un diagnostic clar. Preinfarct, embolie sau stop cardiorespirator - acestea au fost diagnosticele vehiculate de vineri până azi în cazul lui Gabriel Cotabiță. Vineri, solistul a fost internat în stare de inconștiență la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce un echipaj SMURD l-a găsit fără puls la o sală de fitness. Imediat, cele trei fiice ale cântărețului le-au interzis medicilor să transmită către massmedia informații legate de starea tatălui lor. Singurele lucruri clare…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: