Home » Monden » Anca Țurcașiu, «țeapă» de 1.000 €!

Anca Țurcașiu, «țeapă» de 1.000 €!

Anca Țurcașiu se află în mijlocul unui scandal gata să izbucnească. Ticy Robert, unul dintre partenerii de scenă ai Danielei Gyorfi, spune că artista nu le-a achitat, lui și colegilor săi, o datorie de o mie de euro.

Anca Țurcașiu riscă să devină protagonista unui scandal pentru o datorie de doar o mie de euro, pe care ar fi refuzat s-o mai plătească. Artista i-ar fi contactat, în anul 2012, pe Ticy Robert, unul dintre partenerii de scenă ai Danielei Gyorfi, precum și pe colegii acestuia, Assu și Marian Cleante, pentru a-i reorchestra zece melodii. Toate trebuiau să facă parte dintr-o compilație și să intre în repertoriul acesteia pentru concertele de pe Litoral, din vara aceluiași an. Cu alte cuvinte, cei trei artiști mai susmenționați au fost rugați să termine treaba în timp record.

N-a fost de găsit doi ani

Potrivit declarațiilor presupușilor păgubiți, artista ar fi plătit un avans, rămânând să achite restul banilor după ce va asculta varianta finală a pieselor. D o a r că, la mai bine de doi ani de atunci, Anca Țurcașiu este acuzată că nu a mai dat nici un semn de viață și că ar fi refuzat să răspundă la telefon în tot acest timp. Asta, în condițiile în care artista ar fi folosit melodiile reorchestrate, așa cum plănui se inițial, în cântările de la malul Mării Negre. Și, evident, cu ajutorul lor și-ar fi încasat banii pe contract.

«Am primit doar un avans»

“A fost vorba despre un album de zece piese de coveruri, suma totală pe album pe care am cerut-o fiind în jur de 2.000 de euro. Am primit un avans, iar restul urma a fi achitat la final. După ce am terminat albumul, Anca Țurcașiu ne-a cerut să-i trimitem piesele, ca să le asculte. După care, ea a plecat în turneul ei de trei luni la mare și de atunci nu a mai răspuns la telefon”, a declarat Ticy Robert pentru Libertatea. La rându-i, contactată pe marginea acestui subiect, Anca Țurcașiu nu a dorit să facă nici un comentariu, dar nu a negat faptul că-l cunoaște pe unul dintre cei trei presupuși păgubiți, Marian Cleante, despre care a afirmat că știe că este violonist.

Sursa: libertatea.ro

Anca Țurcașiu se află în mijlocul unui scandal gata să izbucnească. Ticy Robert, unul dintre partenerii de scenă ai Danielei Gyorfi, spune că artista nu le-a achitat, lui și colegilor săi, o datorie de o mie de euro. Anca Țurcașiu riscă să devină protagonista unui scandal pentru o datorie de doar o mie de euro, pe care ar fi refuzat s-o mai plătească. Artista i-ar fi contactat, în anul 2012, pe Ticy Robert, unul dintre partenerii de scenă ai Danielei Gyorfi, precum și pe colegii acestuia, Assu și Marian Cleante, pentru a-i reorchestra zece melodii. Toate trebuiau să facă parte…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: