Home » Justitie » Bătrân rănit grav pe trecerea de pietoni!

Bătrân rănit grav pe trecerea de pietoni!

de Răzvan CĂLIN

Accidentul s-a petrecut duminică seara, în jurul orei 21, pe Bulevardul Republicii din Bârlad.

Duminică, 10 mai, în jurul orei 21, un bătrân din Bârlad a fost rânit grav după ce a fost acroșat de o mașină în timp ce traversa strada pe un marcaj pietonal. Accidentul s-a petrecut pe Bulevardul Republicii, la trecerea de pietoni din zona Stadion (în apropiere de spitalul municipal), iar mașina implicată – un Ford înmatriculat în județul Iași – era condus de Andrei A., în vârstă de 25 de ani, din Iași.

”Autoturismul circula din direcția Tecuci către Vaslui și când a ajuns în zona Stadion l-a acroșat pe un bătrân în vârstă de 73 de ani – Dumitru A., din Bârlad – care tocmai se angajase în traversarea regulamentară a străzii, pe marcajul pietonal. Victima a fost transportată la Spitalul de urgență ”Elena Beldiman”, unde a fost internat cu diagnosticul traumatism cranio-cerebral și politraumatism”, ne-a declarat agent principal Alina Tonică, responsabil mass-media IPJ Vaslui.

Șoferul a ieșit negativ la testarea cu aparatul etilotest, dar s-a les cu un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cât îl privește pe bătrân, acesta este internat la Secția ATI (Anestezie Terapie Intensivă) a spitalului bârlădean.

de Răzvan CĂLIN Accidentul s-a petrecut duminică seara, în jurul orei 21, pe Bulevardul Republicii din Bârlad. Duminică, 10 mai, în jurul orei 21, un bătrân din Bârlad a fost rânit grav după ce a fost acroșat de o mașină în timp ce traversa strada pe un marcaj pietonal. Accidentul s-a petrecut pe Bulevardul Republicii, la trecerea de pietoni din zona Stadion (în apropiere de spitalul municipal), iar mașina implicată - un Ford înmatriculat în județul Iași - era condus de Andrei A., în vârstă de 25 de ani, din Iași. ”Autoturismul circula din direcția Tecuci către Vaslui și când…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin