Home » Sanatate » Spitalul barladean caută asistenți și medici

Spitalul barladean caută asistenți și medici

Mihaela NICULESCU

De pe 11 mai până pe 28 mai, la Spitalul de urgență „Elena Beldiman” se desfășoară concurs pentru ocuparea a 10 posturi. Spitalul a scos la concurs un post de instalator instalații sanitare, un post de infirmier, un post de registrator medical la Compartimentul de Primire Urgențe (CPU), un post de referent la Serviciul Achiziții și șase posturi de asistenți medicali.

Dacă anul trecut spitalul bârlădean avea angajați 448 de asistenți medicali, anul acesta au rămas cu 21 mai puțini și există posibilitatea ca și alții să plece în străinătate. Deficitul cel mai mare de personal se înregistrează în rândul asistenților medicali și al infirmierilor. Deși nu este atât de evident, spitalul se confruntă totuși cu o lipsă de medici, unele secții precum Urologia neavând niciun medic.
In afara de posturile scoase la concurs, spitalul are disponibile si 11 posturi de medici, ce vor fi ocupate la cerere (fara concurs):  șase sunt pentru CPU (doi medici urgentiști, doi medici urgentiști pediatri, doi medici de familie cu competențe în urgențe), un medic ORL-ist, un urolog, un medic pentru boli infecțioase, un neurolog și un medic de medicină internă. Posturile vor fi anuntate ca fiind vacante în revista „Viața Medicală”.

Mihaela NICULESCU De pe 11 mai până pe 28 mai, la Spitalul de urgență „Elena Beldiman” se desfășoară concurs pentru ocuparea a 10 posturi. Spitalul a scos la concurs un post de instalator instalații sanitare, un post de infirmier, un post de registrator medical la Compartimentul de Primire Urgențe (CPU), un post de referent la Serviciul Achiziții și șase posturi de asistenți medicali. Dacă anul trecut spitalul bârlădean avea angajați 448 de asistenți medicali, anul acesta au rămas cu 21 mai puțini și există posibilitatea ca și alții să plece în străinătate. Deficitul cel mai mare de personal se înregistrează…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: