Home » Social » Piața Traian, închisă pentru igienizare

Piața Traian, închisă pentru igienizare

igienizare piata traianIeri, Piața Traian a fost închisă pentru curățenie generală. Zeci de oameni, înarmați cu cele necesare, împărțiți pe sectoare au „zbârnâit” de dimineață până seara în piață și în jurul ei, „s-o facă lună”.
Muncitorii primăriei au scos afară toate tarabele, le-au spălat, femeile s-au cățărat șiigienizare piata traian 2 au spălat geamurile, ca totul să fie așa cum trebuie. Unii oameni n-au știut de acest lucru și, venind la piață pentru cumpărături, au făcut cale întoarsă când au văzut că tarabele-s la soare și înauntru nu se poate intra.
„Piața a fost închisă pentru curățenie generală, pentru igienizare. Acest lucru se va face astăzi (n.r. ieri) și mâine (n.r. azi) se va deschide din nou și va funcționa după programul normal”, ne-a declarat Dragoș Cazacu, viceprimarul municipiului Vaslui. (Roxana NĂSTASĂ)

Ieri, Piața Traian a fost închisă pentru curățenie generală. Zeci de oameni, înarmați cu cele necesare, împărțiți pe sectoare au „zbârnâit” de dimineață până seara în piață și în jurul ei, „s-o facă lună”. Muncitorii primăriei au scos afară toate tarabele, le-au spălat, femeile s-au cățărat și au spălat geamurile, ca totul să fie așa cum trebuie. Unii oameni n-au știut de acest lucru și, venind la piață pentru cumpărături, au făcut cale întoarsă când au văzut că tarabele-s la soare și înauntru nu se poate intra. „Piața a fost închisă pentru curățenie generală, pentru igienizare. Acest lucru se va…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile