Home » Social » Bârladul sub lupă – Parchez unde vrea mușchii mei!

Bârladul sub lupă – Parchez unde vrea mușchii mei!

de Răzvan CĂLIN

Cu riscul de a părea (poate) sâcâitori, continuăm, totuși, să vă prezentăm cazuri de conducători auto „jmecheri”. Nu știm cum se face, dar în ultimul timp, tot mai mulți „bizoni” de genul celui din imagine își parchează mașinile oriunde le trece prin cap, neținând cont nici de cele mai elementare reguli de conduită civică, ca să nu mai vorbim de regulile de circulație.

Așa îți poți permite, oricând vrea mușchii tăi, să îți parchezi autoturismul chiar și pe o trecere de pietoni, în buricul târgului, la doar câțiva metri de intrarea în Primăria Bârlad. So what? Eterna scuză că Bârladul nu are suficiente locuri de parcare nu ține. Până la urmă, e vorba de bun simț și de respectul pe care ar trebui să-l arătăm celui de lângă noi.

de Răzvan CĂLIN Cu riscul de a părea (poate) sâcâitori, continuăm, totuși, să vă prezentăm cazuri de conducători auto „jmecheri”. Nu știm cum se face, dar în ultimul timp, tot mai mulți „bizoni” de genul celui din imagine își parchează mașinile oriunde le trece prin cap, neținând cont nici de cele mai elementare reguli de conduită civică, ca să nu mai vorbim de regulile de circulație. Așa îți poți permite, oricând vrea mușchii tăi, să îți parchezi autoturismul chiar și pe o trecere de pietoni, în buricul târgului, la doar câțiva metri de intrarea în Primăria Bârlad. So what? Eterna…

Review Overview

User Rating: 4.7 ( 1 votes)

About Razvan Calin

2 comments

  1. Police doarme somnul de veci. Asteptam foto cand trece Rutiera chioara pe langa ei.

  2. Gheorghiță Popa

    Să sperăm că vor lua masuri și cei care sunt abilitati