Home » Monden » Este prima oara cand recunoaste ca are probleme in relatia cu iubitul! Ce spune Roxana Ionescu despre SEX!

Este prima oara cand recunoaste ca are probleme in relatia cu iubitul! Ce spune Roxana Ionescu despre SEX!

Desi se zvonea ca se va casatori cu iubitul ei, Tudor Vidaicu, Roxana Ionescu a luat o pauza si s-a despartit pentru o perioada de acesta. Vedeta ne-a si dezvaluit motivul pentru care a facut acest lucru.

De cand a ramas singura, Roxana profita din plin de momentele libere si petrece cu prietenele in oras. Asa s-a intamplat si zilele trecute, cand paparazzii Cancan.Ro au surprins-o pe Roxana in compania unei prietene. Cele doua au luat masa in oras, dupa care au mers la film.

Imbracata lejer si cu zambetul pe buze asa cum ne-a obisnuit pana acum, Roxana parea ca se simte perfect, ba mai mult, a acceptat sa vorbeasca pentru prima oara despre problemele care au dus la despartirea dindre ea si Tudor.
„Am venit cu o prietena la mall. Iubitul nu e cu mine. El este acasa, departe de Bucuresti. Eu in ultima vreme am fost plecata foarte mult timp. Cam greu cu intalnirile cu iubitul, dar sa vedem. Habar nu am ce se va intampla. Pana acum am facut sa mearga aceasta relatie, insa lucrurile devin din ce in ce mai complicate, avand in vedere programul meu foarte incarcat”, ne-a declarat vedeta.

Intrebata cum prefera sexul, dimineata sau seara, Roxana a raspuns ca: „Nu conteaza. De calitate sa fie. Daca o sa va arat pagina mea de Facebook as putea sa va arat ca am propuneri indecente atat de la fete cat si de la baieti”, ne-a mai declarat Roxana Ionescu.

La un pas de casatorie

In urma cu cateva luni au inceput sa existe zvonuri care sa dea ca sigura informatia ca Roxana Ionescu se va casatori in vara acestui an cu barbatul cu care se iubeste de mai bine de un an, Tudor Vidaicu. Insa, atunci cand toata lumea astepta invitatia la nunta, cei doi au au decis sa ia o pauza, dupa ce si-au dat seama ca nu mai au aceleasi sentimente unul fata de celalalt.

Sursa: cancan.ro

Desi se zvonea ca se va casatori cu iubitul ei, Tudor Vidaicu, Roxana Ionescu a luat o pauza si s-a despartit pentru o perioada de acesta. Vedeta ne-a si dezvaluit motivul pentru care a facut acest lucru. De cand a ramas singura, Roxana profita din plin de momentele libere si petrece cu prietenele in oras. Asa s-a intamplat si zilele trecute, cand paparazzii Cancan.Ro au surprins-o pe Roxana in compania unei prietene. Cele doua au luat masa in oras, dupa care au mers la film. Imbracata lejer si cu zambetul pe buze asa cum ne-a obisnuit pana acum, Roxana parea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: