Home » Social » Profesorul Constantin Poiană a fost condus pe ultimul drum

Profesorul Constantin Poiană a fost condus pe ultimul drum

de Vlad OCHEANU

Ieri, sute de vasluieni l-au condus pe ultimul drum pe Constantin Poiană, cel care le-a fost mentor, profesor, coleg și prieten. Prea multe cuvinte despre dispariția sa nu a avut nimeni din cei prezenți, dar durerea s-a putut citi până și în bocetul clopotelor.

Constantin Poiană a șlefuit mii de vasluieni, vreme de aproape de aproape o jumătate de secol. A fost director al Școlii Munenii de Sus, Școlii pentru Surzi, Liceului „Ion Mincu” Vaslui, Școlii nr. 7 Vaslui și al Școlii nr. 4 „Elena Cuza” Vaslui. Sub mandatele sale, aceste unități de învățământ au atins performanțe remarcabile. Drept dovadă, chiar și cei care l-au considerat un dascăl dur i-au fost ieri alături.

Profesorul Constantin Poiană a avut și o bogată activitate în adminstrația locală în timpul celor trei mandate de consilier local al municipiului Vaslui și unul de consilier județean.

de Vlad OCHEANU Ieri, sute de vasluieni l-au condus pe ultimul drum pe Constantin Poiană, cel care le-a fost mentor, profesor, coleg și prieten. Prea multe cuvinte despre dispariția sa nu a avut nimeni din cei prezenți, dar durerea s-a putut citi până și în bocetul clopotelor. Constantin Poiană a șlefuit mii de vasluieni, vreme de aproape de aproape o jumătate de secol. A fost director al Școlii Munenii de Sus, Școlii pentru Surzi, Liceului „Ion Mincu” Vaslui, Școlii nr. 7 Vaslui și al Școlii nr. 4 „Elena Cuza” Vaslui. Sub mandatele sale, aceste unități de învățământ au atins performanțe…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: