Home » World » Ultimul cutremur din Nepal a făcut cel puțin 57 de morți și peste 1.100 de răniți

Ultimul cutremur din Nepal a făcut cel puțin 57 de morți și peste 1.100 de răniți

Ultimul cutremur înregistrat marți în Nepal, cu o magnitudine de 7,4 grade, a făcut cel puțin 57 de morți și 1.129 de răniți, în majoritate în cartierul Dolakha, din nord-vestul capitalei Kathmandu, au anunțat surse oficiale, citate de EFE.

Potrivit Ministerului de Interne nepalez, 34 de oameni și-au pierdut viața numai în Dolakha, cartier situat în apropiere de Sindhupalchok, zona cea mai afectată de seismul de 7,8 grade din 25 aprilie, care s-a soldat deja cu peste 8.000 de morți și circa 17.800 de răniți.
Premierul nepalez Sushil Koirala a cerut populației să dea dovadă de ‘control’ și ‘calm’ și a dat asigurări că executivul a mobilizat toate resursele pentru a ajuta populația.

Sursa: agerpres.ro

Ultimul cutremur înregistrat marți în Nepal, cu o magnitudine de 7,4 grade, a făcut cel puțin 57 de morți și 1.129 de răniți, în majoritate în cartierul Dolakha, din nord-vestul capitalei Kathmandu, au anunțat surse oficiale, citate de EFE. Potrivit Ministerului de Interne nepalez, 34 de oameni și-au pierdut viața numai în Dolakha, cartier situat în apropiere de Sindhupalchok, zona cea mai afectată de seismul de 7,8 grade din 25 aprilie, care s-a soldat deja cu peste 8.000 de morți și circa 17.800 de răniți. Premierul nepalez Sushil Koirala a cerut populației să dea dovadă de 'control' și 'calm' și…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: