Home » Social » A intrat cu duba în șanț

A intrat cu duba în șanț

de Marian MOCANU

Un șofer vasluian a reușit performanța să intre cu duba în șanțul de pe cealaltă aparte a drumului. Doar norocul a făcut ca țeava de alimentare cu gaze naturale să nu fie fisurată, caz în care putea avea loc o tragedie.

Ieri după-amiază, chiar la intrarea pe pasarela din apropierea fostei Termica, pe sensul de mers către municipiu, o autoutilitară a ajuns în șanțul de la marginea drumului de pe sensul opus de mers. Conform spuselor șoferului, acesta ar fi dorit să evite un alt autoturism care a schimbat brusc sensul de mers înspre zona industrială, respectiv spre Vascar. Nu a reușit, și, după ce ar fi atins ușor autovehicolul respectiv, a fost proiectat în afara carosabilului, în șanțul de la marginea sensului opus de mers. Autoutilitara a ajuns cu botul până în țeava de gaz situată la mai bine de zece metri depărtare de șosea, pe care a smuls-o de pe suporți și a îndoit-o ușor. Doar o minune a făcut ca țeava de gaz să nu se fisureze, caz în care era posibilă producerera unei tragedii. Autoutilitara a fost scoasă din șanț cu ajutorul a două vehicole aparținând Clubului Off-Road Vaslui.

Șoferul a suferit doar tramatisme minore, fiind mai degrabă marcat de eveniment. Polițiștii rutieri urmează să stabilească cauzele exacte ale producerii accidentului.

de Marian MOCANU Un șofer vasluian a reușit performanța să intre cu duba în șanțul de pe cealaltă aparte a drumului. Doar norocul a făcut ca țeava de alimentare cu gaze naturale să nu fie fisurată, caz în care putea avea loc o tragedie. Ieri după-amiază, chiar la intrarea pe pasarela din apropierea fostei Termica, pe sensul de mers către municipiu, o autoutilitară a ajuns în șanțul de la marginea drumului de pe sensul opus de mers. Conform spuselor șoferului, acesta ar fi dorit să evite un alt autoturism care a schimbat brusc sensul de mers înspre zona industrială, respectiv…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile