Home » Monden » Asta mai lipsea! Monica Gabor, mare șefă peste clubul AC MILAN

Asta mai lipsea! Monica Gabor, mare șefă peste clubul AC MILAN

Clubul italian Ac Milan nu trece prin cea mai bună perioadă a sa. Tocmai de aceea, Silvio Berlusconi este în strânse negocieri pentru vinderea clubului. Printre posibilii investitori se numără și Poe Qiu Ying Wangsuo, alias „Mr. Pink”, iubitul Monicai Gabor.

Gazzetta dello Sport scrie astăzi că Berlusconi s-a intalnit cu presedintele Chinei, Xi Jinping si i-a cerut ajutor, iar acesta a ales doua companii cu care Berlusconi sa negocieze vanzarea afacerilor sale. Mr.Pink, iubitul fostei doamne Columbeanu conduce una din cele doua companii chineze propuse de presedintele Chinei și va demara in scurt timp negocierile cu Berlusconi.
Întâlniri între Poe Qiu Ying Wangsuo și Berlusconi au mai avut loc, însă italianul nu ar vrea să vândă întreg pachetul de acțiuni.
O altă companie care ar putea cumpăra clubul AC Milan este gigantul Wanda Grup, cea mai mare companie din China, evaluata la peste 100 de miliarde de euro. Chinezii văd în clubul italian un bun mod de promovare în Europa.

Sursa; libertatea.ro

Clubul italian Ac Milan nu trece prin cea mai bună perioadă a sa. Tocmai de aceea, Silvio Berlusconi este în strânse negocieri pentru vinderea clubului. Printre posibilii investitori se numără și Poe Qiu Ying Wangsuo, alias "Mr. Pink", iubitul Monicai Gabor. Gazzetta dello Sport scrie astăzi că Berlusconi s-a intalnit cu presedintele Chinei, Xi Jinping si i-a cerut ajutor, iar acesta a ales doua companii cu care Berlusconi sa negocieze vanzarea afacerilor sale. Mr.Pink, iubitul fostei doamne Columbeanu conduce una din cele doua companii chineze propuse de presedintele Chinei și va demara in scurt timp negocierile cu Berlusconi. Întâlniri între…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: