Home » National » Adomniței: Mă voi suspenda din funcțiile deținute în PNL. Sunt șocat de decizia instanței

Adomniței: Mă voi suspenda din funcțiile deținute în PNL. Sunt șocat de decizia instanței

Președintele Consiliului Județean Iași, liberalul Cristian Adomniței, arestat la domiciliu, joi seară, pentru favorizarea făptuitorului și fals intelectual, a declarat că se va suspenda din funcțiile deținute în PNL, adăugând că se simte ”șocat și dezamăgit” de decizia Curții de Apel Iași.

Cristian Adomniței afirmă, într-un comunicat de presă transmis presei joi seară, după ce Curtea de Apel Iași a decis plasarea sa în arest la domiciliu, că este ”șocat și dezamăgit” de decizia instanței, dar că o va respecta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

”Sunt șocat și dezamăgit de decizia judecătorului de drepturi și libertăți de la Curtea de Apel Iași, dar pe care o voi respecta întocmai, potrivit regulilor care guvernează statul de drept. Dat fiind caracterul definitiv al deciziei, voi face publice toate documentele care au stat la baza apărărilor mele și care urmează să fie judecate și de opinia publică”, arată șeful CJ Iași.

El spune, de asemenea, că se va suspenda din funcțiile deținute în PNL, adăugând că oamenii care îl cunosc știu că este nevinovat.

”Mă voi suspenda din funcțiile politice deținute în PNL. Toți oamenii care mă cunosc și mă iubesc știu că sunt nevinovat. Voi trăi tot restul vieții cu conștiința împăcată. Condamnarea fiecăruia dintre noi este că trebuie să trăim cu propria noastră conștiință până la sfârșit”, precizează Adomniței.

Președintele Consiliului Județean Iași, liberalul Cristian Adomniței, cercetat pentru favorizarea făptuitorului și fals intelectual, a fost plasat în arest la domiciliu joi seară, în urma unei decizii a Curții de Apel Iași, care a dispus aceeași măsură și pentru angajatele CJ Iași, Teodora Jinga și Carmen Irimescu, precum și pentru Letiția Popa, administrator al Laser CO SRL.

Sursa: mediafax.ro

Președintele Consiliului Județean Iași, liberalul Cristian Adomniței, arestat la domiciliu, joi seară, pentru favorizarea făptuitorului și fals intelectual, a declarat că se va suspenda din funcțiile deținute în PNL, adăugând că se simte ”șocat și dezamăgit” de decizia Curții de Apel Iași. Cristian Adomniței afirmă, într-un comunicat de presă transmis presei joi seară, după ce Curtea de Apel Iași a decis plasarea sa în arest la domiciliu, că este ”șocat și dezamăgit” de decizia instanței, dar că o va respecta, transmite corespondentul MEDIAFAX. ”Sunt șocat și dezamăgit de decizia judecătorului de drepturi și libertăți de la Curtea de Apel Iași,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: